Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 29. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 29. januar 2013. godine

SHARE

 photo FFN_Oprah_Dinner_CWNY_030112_8829608_zps70c6d7a8.jpg

59. rođendan danas slavi tokšou voditeljka, Oprah Winfrey.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Fenomenalno se osećate zahvaljujući uspešno obavljenom projektu zbog kog ste strepeli. Ovnovi bi u ovom periodu trebalo da dožive ljubav svog života, ako već nisu.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Vaša društvena narav i želja za komunikacijom trenutno su u prvom planu. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života. Izuzetno vam prija druženje sa Blizancima, zato što su oni dinamičniji i vedriji od vas, makar na prvi pogled. Partner pokušava da vas prijatno iznenadi. Ako ne uspe, odglumite zadovoljstvo jer se makar trudio.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Javlja se želja da se nametnete u onome čemu niste vični. Morate biti objektivniji prema sebi ukoliko želite da iz trenutne situacije izvučete maksimum. Pošto nastojite da dokažete okolini nešto čega nema, zapadate iz greške u grešku, što rezultira narušenim međuljudskim odnosima. Šetnja je spas.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rešavate da galantno potrošite veću sumu novca na nešto o čemu dugo razmišljate. Držite se devize da niste toliko bogati da biste kupovali jeftine stvari, pa ćete se stoga svojski istrošiti. Čitav dan odvija se u znaku sistema vrednosti i preispitivanja. Možda je i kupovina način da kompenzujete nezadovoljstvo.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Jedna Riba na koju ste zaboravili podseća vas svojim prisustvom na to da još uvek nije izbrisana iz vašeg srca. Potrebna joj je vaša pomoć i stručni savet. Pošto se na materijalnom planu dešavaju neugodnosti, dan može učiniti jedinstvenim samo bavljenje lepim stvarima, uživanje u umetnosti i duhovnosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou. Poželjno je ne donositi značajne odluke i ne povlačiti poteze, već se primiriti i što pasivnije provesti dan. Možda bi šetnja u primamljivom društvu Lava ili Škorpije bila prava stvar? Probajte, nemate šta da izgubite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred Vagama je prijatan dan. Ne morate puno da radite, a vremena da ćaskate imate na pretek. Niko kao pripadnici ovog komunikativnog znaka ne ume tako slatko da prenosi tračeve, pa se jedino njima ne uzima za zlo takvo ponašanje. Partner vam po ko zna koji put dokazuje ljubav. Ne odbijajte ga!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas ne očekujte drastične promene. Pošto je nezadovoljstvo dugotrajno i akumulirano, sa njim se morate saživeti, ali i naći način kako da ga ublažite. Možda bi humoristička literatura mogla da vam izmami osmeh? Ili se setite vedrih osoba, pa ih pozovite u šetnju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Na svojoj koži osećate pozitivnu energiju, pa prihvatite izazove koje vam nudi vanserijska osoba u vidu neodoljivog Ovna. Biće ludo i nezaboravno, o čemu god se radilo. Pored obilja strasti, ne propuštate nijedan poslovni izazov: ponude, ugovore, planove. Vodite samo računa o tome da nešto ne zabrljate.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Iako je imunitet na donjoj granici, a nervni sistem blago uzdrman, ipak ste aktivni. Odolevate izazovima. Uporno i odlučno istrajavate na svim frontovima. Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan i brzo će proći. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Tek sada je jasno zbog čega se čudno ponašate. Zdravstvena situacija nije sjajna, a uvek se ponašate onako kako se osećate. Ništa ne prikrivate. Bolest je latentna, pa se može i otvoreno ispoljiti. Umesto što se svađate i nervirate, krenite da sanirate uzrok, tj. zalečite bolesne rane.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Idealno vreme za duhovna iskustva, kao i za pomaganje ljudima u nevolji. Pošto je stvarnost surova i ne obećava povoljan ishod starog problema, okrećete se planovima u vezi sa inostranstvom. Poželjno je povesti više računa o sebi i ne dozvoliti da neko na vas lako utiče. Lav će pokušati da vas pokoleba u tome. Ne dozvolite mu.

OSTAVI KOMENTAR