Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 26. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 26. mart 2013. godine

SHARE

 photo FFN_RIJ_BURT_WONDERSTONE_031113_51035418_zpsa3040192.jpg

65. rođendan danas proslavlja slavni muzičar i lider grupe Aerosmith, Steven Tyler.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Aktivni ste, dobro se osećate na svim poljima. Pošto je fantazija izražena, iskoristite je tako što ćete raditi poslove u kojima imaginacija dolazi do izražaja. Čuvajte se prevara, verbalnih nesporazuma i nervne napetosti. Kontaktirate sa inostranstvom ili planirate da odete na put. Nervozu lečite aktivnim odmorom i sportom. Strasna ljubavna avantura ili preporod duge veze.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Videli ste da se daleko bolje osećate kad se družite i volite, pa odlučujete da to i činite. U prijatnom ste ambijentu, opuštenoj atmosferi, tako da nemate vremena da mislite o događajima na koje možete malo da utičete. Ispravno! Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Bili ste neoprezni, ali i naivni. Utočište potražite u krugu porodice.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nastavlja se uspešan period, aktivnost i dinamika. Sve ono što volite i što pomaže da vaša radoznalo-nemirna priroda dođe do izražaja sada je u prvom planu. Ne možete da se požalite ni na odnose sa partnerom. Nisu idealni, ali su dovoljno dobri, sa blagom tendencijom da budu još bolji. Uskoro slede veće količine novca. Iznenađenja, i to prijatna, danas su više nego moguća.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Iako nerviranjem samo odlažete rešenje problema, to je jače od vas. Nailazite na uobičajenu prepreku, što vas čini pomalo nervoznim i razdražljivim. Partner pokušava da vam ukaže na greške, ali vi kao da ga ne čujete. Kao po običaju, terate po svome, a vreme će pokazati ko je zapravo bio u pravu. Novi događaji privlače vam pažnju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Bavite se onim što volite, a imate vremena i za lenčarenje. Trenutno vas neprijatno može iznenaditi jedino totalna besparica, jer ste na sve ostale probleme oguglali. Međutim, emotivna situacija zaista je sjajna, a biće još bolja. I zdravlje je stabilno, pa nemate razloga za brigu. Prepustite se uživanjima. Poraz teško podnose svi, Lavovi najteže. Ko vam je kriv kad ste sujetni preko svake mere.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Vladate situacijom na svim poljima. Dobro se osećate. Poslovi se odvijaju željenim tempom, partner shvata koliko mu značite i to otvoreno pokazuje. Spreman je na sve. Još kad biste pokušali da se dodatno obezbedite. Ali nisu sve Device idealne, pa ni vi. Super! Okolina vas ceni i voli, samo što joj ponekad smeta vaša sebičnost. Zato budite za nijansu više širokogrudi.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Samo prijatelji vas mogu izvući iz krize. Svi problemi u veselom društvu nestaju, a vi postajete nova osoba. Udri brigu na veselje – neka danas bude vaš moto. Bićete srećniji, a samim tim i zdraviji.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Morate kontrolisati svoje postupke, jer ste počeli da zastranjujete. Mirno i otvoreno porazgovarajte sa partnerom o svemu šta vas muči. Dosta je bilo glume i dvostruke igre. Spremni ste na vernost i na mnoge ustupke u vezi sa partnerom, ali, s druge strane, prikrivate nesigurnost i ljubomoru. I partner želi da vam bude veran jer mu značite više nego što pretpostavljate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ostvarićete sve planove, da biste krajem dana odjednom posustali. Umor nije razlog za neraspoloženje, jer su rezultati vidljivi. Opasnost se može javiti u vidu bolesti prouzrokovane nekontrolisanim radom i nerviranjima. Okrenite se knjizi i onim stvarima koje relaksiraju, sportu na primer. Ne dozvolite da lenjost pobedi. Obnovite sportsku opremu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Danas se relativno dobro osećate, mada ste, kao i uvek, prilično neprilagodljivi i isključivi, što okolini može da zasmeta. Kolegijalni odnosi mogu donekle biti poremećeni, ali ništa nije tako zabrinjavajuće. Morate pokazati više tolerancije kad je partner u pitanju. On je spreman da vam štošta oprosti i da vas razume, pa morate poštovati i vi njega. San je idealno rešenje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Na impulsivan način se oslobađate napetosti. Okolina je navikla na vaše ponašanje, ali ipak ne preterujte. Osećate strah za svoju egzistenciju. Normalno je da ne možete biti ravnodušni, ali bi trebalo da trezveno razmislite o svemu i pronađete kompromisno rešenje. Savetuje se smirenost, realno sagledavanje problema i savetovanje sa bližnjima oko njegovog rešenja. Ljubav vas nikada ne napušta.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Bujna mašta čini svašta. Možda razmišljate na pogrešan način, pa pokušajte da nešto u tom smislu promenite. Osećate se prevareno, mada ste sami krivi što ste dozvolili da do toga dođe. Čuvajte se kleveta i prevara. Dan je odličan za putovanja, a loš za ostale vidove komunikacije. Novac je na vidiku, a ljubav cveta kako samo poželeti možete. Razmislite kuda ćete na putovanje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR