Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 26. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 26. jul 2011. godine

SHARE

Svoje punoletstvo danas proslavlja Taylor Momsen.

21.03 – 20.04. OVAN

Želite da se svi ponašaju onako kako ste vi zacrtali. Razmislite malo o tuđim potrebama i pokušajte da se njima povinujete. Sa partnerom su mogući problemi, pošto ste skloni da konstruišete događaje. Za većinu sukoba danas ste sami krivac. Stoga je poželjno potražiti rešenje u sebi.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto posedujete enormne količine energije, imaćete uspeha sa ljudima koji su vezani za posao i unapređenje. Ukoliko se fokusirate na partnera, samo ćete se nervirati. Već sutra, emotivne nesuglasice mogu se izgladiti, ali ne i propuštene poslovne šanse.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ponovo postižete harmoniju, pa relativno dobro funkcionišete. Uspešan dan očekuje kreativne i komunikativne pripadnike znaka. Ostvariće zavidan uspeh, za razliku od onih koji su neprijemljivi za uticaje sa strane; radi predostrožnosti, sprečavaju da im se dogode lepe stvari.

21.06 – 20.07. RAK

Razni događaji, komunikacije, telefonski razgovori – čine da osećate potrebu za osamljivanjem i odmorom. Nećete biti u situaciji da to realizujete, ali, budući materijalno stimulisani, nije vam žao. Planirate da otputujete nakratko negde gde biste se napunili energijom.

21.07 – 21.08. LAV

Ili se namećete na bezobzirno-bezobrazan način, ili to drugi čine u odnosu prema vama. Na događaje gledate tragično, jer ste počeli da se plašite za sopstvenu bezbednost. Ni partner, ni ostali koji vas vole, ne mogu da ublaže ovaj pesimizam. Vreme to čini umesto njih. Budite strpljivi.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste pripadnik praktičnog znaka, posedujete zapanjujuću maštu i izuzetne umetničke afinitete. Ukoliko se nalazite u umetničkoj branši, pred vama su sve sami uspesi. Ako želite da postignete harmoniju na emotivnom planu, shvatate da ste u zabludi. Morate nešto da presečete s tim u vezi.

23.09 – 22.10. VAGA

Maštate o tome kako da od milijardera napravite milionera. Muški pripadnici znaka za to vreme vredno rade. Kao što se iz priloženog da zaključiti, razlika unutar jednog znaka je velika. Najbolje bi bilo da se udruže muškarci i žene Vage. Tu, međutim, nastaje problem.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Događaji vezani za ljubav, partnera, decu – čine da se bolje osećate i zaboravljate bezizlaznost situacije. Za neke se ona odnosi na hronično nezadovoljstvo, za neke na zdravstveni problem. Danas će vas partner do te mere “uzbuditi”, da će vam skrenuti pažnju na prijatnije stvari.

23.11 – 20.12. STRELAC

Iako vam svi govore da niste u pravu i ukazuju na ispravan put, ne slušate ih, već terate po svome. Dokle ćete moći da se tako ponašate? Najverovatnije, dok imate porodicu i prijatelje da vas slušaju. Ako nastavite ovim tempom, svi će se razbežati. Totalno ih iscrpljujete.

21.12 – 19.01. JARAC

Sputani ste i nesigurni kad je u pitanju donošenje odluke. Grešite kad pomišljate da od svega odustanete. Glavu gore – niste se uzalud rodili u ovom ambicioznom znaku. Budite toga svesni u svakom trenutku. Savetuje se rad na stvarima koje vraćaju samopouzdanje i optimizam. Razmišljate o putu i gostima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Bićete u situaciji da se nervirate zbog svake sitnice, što se najviše odnosi na vašeg partnera. Sami ste ga birali, pa sami pokušajte da na njega i utičete. Trenutno se ne zna ko na koga treba da utiče? Najverovatnije je upravo vama potrebna pomoć. U druženju je spas.

19.02 – 20.03. RIBE

Događaji unutar porodice nagone vas da o njima razmišljate. Budući da je i vama pomoć neophodna, samo se uzalud opterećujete. Okrenite se stvarima na koje možete uticati. Radite na jačanju samopouzdanja. Aktivirajte podsvest.

OSTAVI KOMENTAR