Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 25. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 25. septembar 2012. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 43. rođendan proslavlja glumica Catherine Zeta-Jones i njen suprug glumac Michael Douglas koji puni 68 godina.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Prolazite kroz poznatu duševnu krizu. Osećate se bolesno i usamljeno. Najverovatnije je da bolesni i usamljeni zaista i jeste, ali šta ste učinili da sprečite da do toga dođe? Pošto želite sve sad i odmah, spor razvoj događaja nikako vam ne ide naruku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste u romantičnoj fazi, prijaju vam nesvakidašnje stvari, umetnost, afere i ljubav pre svega. S tim u vezi javlja se, međutim, i odsustvo smisla za realnost, pa tako i greške. Nude vam se dve mogućnosti – da se opustite i uživate bez obzira na posledice, ili da učinite nešto, ali na uštrb zadovoljstva.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ulažete vanredne napore, ali postižete i adekvatne rezultate. Prija vam sloboda mišljenja kombinovana sa nezavisnim akcijama. Pošto većina pripadnika znaka nije zadovoljna stalnim partnerom, pravo je vreme da donese konačnu odluku. Zbog čega trpeti nešto što je nemoguće ispraviti?

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Mogući su nagli napadi nervoze bez vidljivih razloga. Pošto se to često dešava, pokušajte da prepoznate stanje i ublažite ga. Opustite se, idite frizeru ili zakažite masažu. Ukoliko se budete usredsredili na zdravlje, samo ćete pojačati problem. Napravite veliko spremanje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Ostvarujete uspeh ili o njemu razmišljate. Dobro ste raspoloženi, pričljivi i vedri, pa ste prijemljivi isključivo za prijatne stvari. Očekuje vas puno interesantnih zbivanja u vezi sa umetnošću i oratorstvom. U odnosima sa okolinom često glumite, pa drugi teško prepoznaju kad to ne činite.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Putovanja, sloboda, nezavisnost u mišljenju – čine da postižete ono što ste naumili. Savetuje se smirenost i razložnost pri donošenju odluke koja se tiče ljubavnog života. Pustite onu drugu stranu da povuče potez. Valjda će uspeti, iako je prilično nesigurna? Pametni ste, tako da ćete prebroditi krizu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zdravstveni problemi samo su posledica ili gladovanja, ili preterivanja. Pošto ste se valjda napokon opametili, počnite sa dijetom. Morate jesti redovno, ali po malo. Emotivne zablude su posledica pogrešnih postupaka i nemogućnosti da se prilagodite materijalnoj situaciji.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto još uvek ne rešavate krucijalne probleme, nervirate se. Da li ste razmišljali o tome da negativan stav utiče na lepotu? Još samo dva-tri dana bićete pod lošim planetarnim uplivima koji koče realizaciju izvesnih planova, pa stoga ne paničite. Pogrešno mislite da vam samoća odgovara. Družite se što više!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Osetljivi ste, pa u tome pokušajte da nađete uzrok nesanice, neraspoloženja i nervoze. Pošto umete sebi da osmislite život, pravi je trenutak da to učinite danas. Bavite se stvarima koje volite, družite se sa osobama koje vam prijaju. Sve će biti bezbolnije i jednostavnije.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Iako nemate razloga za nezadovoljstvo, ono je jače od vas. Da li ste razmišljali o porodici? Nju treba prihvatiti onakvu kakva jeste. Ophrvani nerealnim strahovima, to i ne vidite. Ne iscrpljujte se preteranim radom, jer je sklonost ka nervozi naglašena. Budite objektivniji i praktičniji.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Mnogi pripadnici znaka imaju emotivne probleme praćene ljubomornim scenama. Ko vam je kriv kad ne znate da se postavite. Pogrešni postupci vode ka inhibiciji i patnji. Možda je jedan od razloga problem sa žlezdama? Osećanje usamljenosti je neizbežno.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Vama je bar lako. Letite na krilima mašte dok život pored vas neprimetno prolazi. Nešto ste pobrkali, pa ste zaboravili ono što vam je najneophodnije – da plivate. Možda ćete se podsetiti i početi praktičnije da razmišljate. Preduzmite nešto konkretnije na planu umetnosti.

OSTAVI KOMENTAR