Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 25. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 25. oktobar 2011. godine

SHARE

27. rođendan danas proslavlja pop superzvezda, Katy Perry.

21.03 – 20.04. OVAN

Ulažete puno napora kako biste ispunili obaveze, ili bar tako izgleda. Sve se odvija u znaku mukotrpnog rada, teško i sporo. Pošto postoji opasnost od nasilja sa strane ili nad samim sobom, tj. od autodestrukcije, poželjno je korigovati se u tom smeru. Izbegavajte brutalnost i provokacije sa strane.

21.04 – 20.05. BIK

Zbog nečega ste razočarani. Morate preispitati sopstveno ponašanje i uvideti svoj deo odgovornosti kako biste neugodnosti sveli na minimum. Dan je povoljan za putovanja i kontakte sa inostranstvom, a loš za praktične stvari. Zdravstveni problemi su posledica lošeg metabolizma. Potražite savet stručnjaka.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iako ste planirali da radite ozbiljne stvari, nećete moći. Pošto ste pozvani da prisustvujete zabavi ili vam neko nameće da to činite, okrećete se lepšoj strani života. Sa partnerom postižete jedinstvo po mnogim pitanjima. On vas podržava u tome da istrajete u borbi za zadobijanje zasluženog statusa.

21.06 – 20.07. RAK

Ne osećate se najbolje. Očigledno je da vam jedan od bliskih prijatelja kvari raspoloženje. Možda je baš on kriv za loše odnose sa okolinom i negativno utiče na ponašanje vašeg partnera. Svađe oko para poželjno je izbeći. Morate biti diplomata, pa na pitanja sa strane odgovarati pitanjima. Pretvarajte se – umete vi to!

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ovo očigledno nije vaš dan, ne preduzimajte ništa konkretno, već nastojte da u odmoru provedete slobodne trenutke. Većina pripadnika znaka ophrvana je zdravstvenim problemima.

22.08 – 22.09. DEVICA

Odličan dan za to da pored posla ostvarite i nešto što vam mnogo više znači. Veza je uplovila u mirnije vode, a partner, Vaga ili Strelac, pokušava da vas na razne načine ubedi u osećanja. Nemate razloga da mu ne verujete. Opasnost se može javiti ako preterujete sa trošenjem, mada to ne činite često.

23.09 – 22.10. VAGA

Iako mislite da dobro procenjujete ljude, upravo ono što vam se dešava govori da niste u pravu. Zablude su prisutne na svakom mestu, tako da im se morate suprotstaviti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako ste zlopamtilo, pokušajte da tu slabost prevaziđete. Neće biti lako, ali ukoliko se potrudite, uspećete. Možda nesvesno povređujete druge? Pošto posedujete ogromnu količinu energije, bar pokušajte da je iskoristite na najbolji mogući način. Izbegavajte Ovnove, jer su mogući problemi.

23.11 – 20.12. STRELAC

U večitoj potrazi za javnim priznanjem, samo dokazujete koliko vam je jaka sujeta. Držite do toga šta drugi misle o vašem radu, pa dan provodite uspostavljajući dobre duhovne i mentalne kontakte. Lavovi pokušavaju da vas pobede, ali neće uspeti. Planete su na vašoj strani.

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto imate problema u kontaktima, nađite nekog da vas zameni. Koliko će vam još biti potreban advokat? Pošto ste stidljivi, lakše je da se uhvatite u koštac sa problemom sami nego da tražite pomoć sa strane. Sa godinama, Jarci stiču sigurnost, pa se nadajmo da ćete i vi.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolije su u svom elementu. Ljubav im pričinjava zadovoljstvo, ali ukoliko im se niko ne nađe pri ruci, talente mogu usmeriti na umetnička dešavanja. Neka izbegavaju sukobe i nek se povlače, kad god im se za to ukaže prilika. Srećno!

19.02 – 20.03. RIBE

Idete iz krajnosti u krajnost: ili ste nedruštveni, ili pak preterano društveni. Kako god da postupite, ne valja. Neko iz bliže okoline pokušava da vas zavadi sa partnerom, ali nemojte nasedati na sitne provokacije sa strane. Izbegavajte druženje sa Ovnovima, koji su za vas prejaki i uništavaju vas sopstvenom agresijom.

OSTAVI KOMENTAR