Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 25. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 25. jun 2013. godine

SHARE

PARIS: George Michael performs live at Opera Garnier

Svoj 50. rođendan danas slavi legendarni pop pevač, George Michael.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Budući da su vaše imaginativne moći danas naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Ne gubite snagu na stvari na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Uspeh očekuje pripadnike znaka koji se bave umetnošću i kreativnim radom, dok praktični Ovnovi mogu imati izvesnih problema. Iako imate više razloga da budete zadovoljni, nešto vam ne da mira. Hteli biste uvek više, iako znate da je to nemoguće.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U dobrom ste raspoloženju, spremni na uživanja i provod. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Upornošću i istrajnošću, ali i tvrdoglavošću, postići ćete izuzetne rezultate. Problemi sa žlezdama i kožom samo su prolazne prirode.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Suočavate se sa surovom stvarnošću. Niste u dilemi. Trezveno razmišljate, jasno znate šta hoćete, a ujedno ste svesni činjenice zbog čega to ne ostvarujete. Izuzetno funkcionišete u timu, pa se savetuje takva vrsta rada. Pošto vas očekuju uspesi na sve strane, krenite im u susret. U emotivnoj vezi ili braku pomalo ste sebični, te razmišljate onako kako vam trenutno odgovara – da se na izvesno vreme distancirate.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su okrenuti poslu, filozofskim temama, putovanjima, dok pomalo zapostavljaju privatni život. Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanja. Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Ukoliko budete procenili da ljubav ima veliku cenu, za sada nećete biti spremni da je platite. Treba izbegavati nezgode.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U nešto ulažete dodatni napor, ali će se isplatiti. Situacija zahteva odlučno delovanje, iznenadno prilagođavanje novim životnim prilikama i puno emotivnih reakcija. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć Vodolije i Strelca. Oni imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet. Mogući su lakši zdravstveni problemi vezani za srce, kao i povrede. Opreznošću ćete uspešno otkloniti rizik.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste izuzetno nadareni, nadajte se uspesima. Uskoro će biti i voljena osoba. Shvatate neophodnost zadovoljenja potreba na emotivnom planu, pa se na to fokusirate. Čarobni ste, zar ne? Posvetite više pažnje afektivnom životu. Pri rešavanju bitnih problema, treba krenuti od sebe. Finansijski dobitak.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uživate u lepim stvarima, dobroj hrani, društvu i odeći. Iako u to umete maksimalno da se unosite, ne preterujte. Budite oprezni sa slatkišima, jer od njih stradaju ne samo zubi već i krvni sudovi. Možda je hedonistički pristup životu samo kompenzacija i bekstvo od mnoštva nerešenih pitanja? Poželjno je otvoreno pogledati istini u oči. Akcenat stavljate na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ulažete vanredne snage kako biste započeli važan poduhvat, a stimulisani ste materijalnim momentom. Možda ste zadovoljni zato što kontaktirate sa inostranstvom? Trenutno su Škorpije ušle u odličan period, dok emotivni život donekle trpi. Pa, ne možete da dobijete sve! Ipak, ne zaboravite da bez ljubavi nema prave sreće.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izbegavajte druženje za punim stolom, šetajte se i rekreirajte što više. Uživajte u onom do čega vam je izuzetno stalo, prvenstveno u ličnoj slobodi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Želite da se oslobodite napetosti, odlučujući se za brzu i odlučnu akciju. Nema te stvari koju ne možete da rešite na najbolji mogući način. Iako situacija nije laka i ne obećava mnogo, to vam ni najmanje ne smeta da se sa njom otvoreno borite. Sigurni ste u sebe i u ispravnost svojih postupaka. Uspeh. Ne budite ranjiviji nego što se u trenutnoj situaciji očekuje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Divno se osećate, veseli ste i razdragani. Pošto vas očekuju trenuci blaženstva, uspećete da im se u potpunosti predate. Uspesi gode sujeti, emotivni najviše. Zapamtite ovaj dan, jer skoro nećete imati slično iskustvo. Jedini problem može biti nekontrolisano rukovanje novcem. Skloni ste rasipništvu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razumni ste, poslovno orijentisani. Stvari su pod kontrolom. Nastavite tim tempom i videćete da će sve biti onako kako se samo poželeti može. Sa Strelcima i Blizancima dobro funkcionišete. Prihvatite saradnju i sa Devicama, jer nude konstruktivne predloge. Od ostalih znakova – što dalje. Samo će vas opterećivati. Zdravlje može biti donekle ugroženo, a mogući su i problemi u domaćinstvu, te budite oprezni i spas potražite u duhovnom radu.

OSTAVI KOMENTAR