Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 24. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 24. septembar 2013. godine

SHARE

The CW Network's New York 2012 Upfront

Svoj 28. rođendan danas proslavlja kanadska glumica Jessica Lucas.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Voljenu osobu privlači činjenica da se kod vas ništa ne zna. Na momente ste blagi i meki kao pamuk, da biste potom zbog najmanje sitnice odreagovali ljubomornim scenama. Trenutno ste u negativnoj fazi. Razmišljanja su crna, partnerovi nedostaci vas izluđuju. Stanje je prolazno. Strelac je dobitna kombinacija.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U čudnoj ste konfuziji. Ne pokušavajte da preduzmete nešto kako bi ona nestala, jer ćete učiniti još gore. Mogući su finansijski gubici, emotivna nezadovoljstva i bolesti vezane za sakupljanje tečnosti u organizmu; ima i razloga za nesanicu. Opametite se! Ne krivite druge za soptvene slabosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Na okolinu delujete magnetski privlačno. Prava ste zavodnica, ili barem to pokušavate da budete. Niste zadovoljni razvojem ljubavnih odnosa. Sukobi sa suprotnim polom imaju dublje korene. Potiču još iz detinjstva. Ukoliko primetite da nešto ne štima, okrenite se pametnijim stvarima.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi vredno rade, temeljni su i ozbiljni. Problem se javlja u vidu sitničavosti i želje za perfekcijom u stvarima do kojih im je stalo. A stalo im je do mnogo čega. Vraća vam se sigurnost i podrška, tako da imate lepo mišljenje o sebi – razlog više da vladate situacijom.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sklonost ka prehladama izazvanim virusima izraženija je nego obično, pa se čuvajte. Možda je to uzrok vaše malaksalosti? Svi postupci su u skladu sa trenutnim stanjem. Svađe, uvrede i razmirice – samo su ventil za izbacivanje nagomilane napetosti prouzrokovane lošim zdravstvenim stanjem. Pokušajte da izbegnete provokativne situacije.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Situacija zahteva ozbiljnost i dobru koncentraciju, a toga imate na pretek. Iako ćete uraditi sve što je u vašoj moći, čak i više od toga, ipak niste zadovoljni. Intuitivno osećate da se neko do koga vam je stalo ponaša neiskreno, pa zbog toga patite. Pokušajte da se ne opterećujete.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Savetuje se pasivan odmor. Druženja nisu idealno rešenje, jer niste dobri ni sebi, ni drugima. Razmislite o tome koliko ste poslednjih dana bili posvećeni sebi, a koliko ste brinuli tuđu brigu? Vi ste osoba koja se nesebično daje, ali teško možete očekivati da vam drugi uzvrate istom merom.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Potrudite se da nađete unutarnji mir. Ne očekujte od drugih da ispunjavaju vaše želje i čitaju vaše misli. Niste zadovoljni, ali šta ste konkretno preduzeli da rešite problem? Za sada samo premotavate film i pokušavate da uvidite šta bi bilo kad bi bilo. Jarac vas sputava.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

U očekivanju ste prijatnih i izbudljivih događaja. Planirate putovanje od kog mnogo očekujete. Dosta ste bili  privatno angažovani, pa vam odmor prija. Ušli ste u povoljniji period, praćen konkretnim uspesima. Zastoji su postali prošlost.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Umetničke sklonosti su izražene, tako da u svemu vidite lepotu. Ono što ne prija vašim čulima nastojite i da ne primetite. Svi današnji postupci su na mestu, a vi ste više nego zadovoljni. Na momenat vam blesne misao o tome kako je put do sreće jednostavan. Pokušajte da ga se setite kada stvari krenu nizbrdo.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neplanirani događaji mogu da vam odvuku misli od bolesti i drugih problema. Upravo danas će neko ko ume da vas relaksira uspeti nešto da predloži, što će vam zagolicati maštu i naterati vas da razmišljate u konstruktivnom smeru. Smanjite slatkiše.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

I dalje se koprcate. Nasukali ste se na obalu, pa pokušavate nekako da se vratite u vodu. Dok to činite, razmišljajte o sopstvenim greškama. Pokušajte da nešto u sebi izmenite. Malo je pravih pripadnika znaka – filozofa i mislilaca – koji znaju šta hoće. Većina Riba luta i ponavlja greške.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR