Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 24. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 24. januar 2012. godine

SHARE

Svoj 26. rođendana danas slavi američka glumica Mischa Barton.

21.03 – 20.04. OVAN

Svi današnji potezi odvijaju se munjevitom brzinom i, za divno čudo, urodiće plodom. Odgovara vam funkcionisanje u tom stilu. Na emotivnom planu biće problema ako partner ne bude spreman na vaše “luckaste prohteve”. Krajem dana dolazi do tenzije, i to usled premorenosti. Možda biste mogli da usporite tempo?

21.04 – 20.05. BIK

Ukoliko vam nije ni do čega, niko vam ne brani da se odmarate. Obavite samo najneophodnije poslove. U odnosima sa voljenom osobom moguća je opšta zbrka, nastala pre svega kao posledica vaše nemoći. Za sukobe ste sami krivi, pa se bar na momente korigujte.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Letite na krilima mašte, nikako da se spustite u realan svet. Najbolje bi bilo da ostanete u svetu ideala. Nažalost, prizemljenje će biti nužno i pomalo neugodno. Ono što vas sputava u aktivnostima jeste pad imuniteta i sklonost ka virusnim infekcijama. Lečite se dok maštate o dalekim egzotičnim krajevima.

21.06 – 20.07. RAK

Sa Blizancima su mogući sukobi zbog različitih pogleda na život i svet. Kad se udruže dve komplikovane osobe, dolazi, po prirodi stvari, do haosa. Pošto vi bar znate šta hoćete, ne namećite drugima sopstvene ideje. Pustite ih da se i oni osećaju kao da su vredni. Ko je u datoj situaciji bolji – nije u domenu vaše kompetencije.

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko mislite da je život zabava, teško ste se prevarili. Trenutni problem zahteva maksimum koncentracije i odlučnosti, ali vi ćete ga ipak uspešno rešiti jer umete svojski da se nosite sa zadacima. Provod je trenutno sporedna stvar, a rešavanje ozbiljnih problema u prvom planu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Snaga polako popušta, pa vam je jedina uteha maštanje o događajima koji su bili toliko lepi da su prosto nestvarni. Divno je saznanje da ste voljeni, a Vi to zaista jeste. Mnoge Device su u fatalnoj vezi.

23.09 – 22.10. VAGA

Teški ste i sebi i drugima. Ukoliko niste svesni sopstvene komplikovanosti i želje za dominacijom, pitajte za mišljenje okolinu i dobićete odgovor na to kako se ponašate. Partner je trenutno manji od makovog zrna jer ima gomilu svojih problema, pa ne želi njima da vas opterećuje. Na njega ne možete da se požalite. Sebe morate da menjate.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Dok čitate horoskop, očekujete reči ohrabrenja. Dobićete ih. Pošto ste osoba koja često ostvaruje teške zadatke, ni trenutne okolnosti neće vam teško pasti. Ne očekujte da vas bilo ko mazi, već se okrenite problemima. To je pravi način da se distancirate od okoline i da ne razmišljate o bolesti.

23.11 – 20.12. STRELAC

Prija vam samoća. Knjiga, film ili bar slaganje pasijansa – može vam pomoći da uspostavite unutrašnji mir koji ste trenutno izgubili. Dok živite u svom svetu, razmišljate o partneru i o tome kako da se od njega na izvesno vreme razdvojite. I on je na sličnim talasima. Počeli ste da ga opterećujete. Sebični ste!

21.12 – 19.01. JARAC

Zdravstvena situacija nije sjajna, ali ukoliko uspete da promenite način razmišljanja i okrenete se sebi, problem možete svesti na minimum. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u nezavidnoj situaciji, ali, nažalost, više okolnosti ne dozvoljavaju poboljšanje. Pošto ste po prirodi strpljivi, nadajmo se da vas strpljenje ni sada neće izdati.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Morate se urazumiti i biti manje histerični. Zašto bi sve bilo onako kako ste vi zamislili? I partner ponekad može da bude u pravu. Pošto zdravstvena situacija zahteva lekarsku intervenciju, pokušajte da je bar autosugestijom odložite za povoljniji momenat. Druženje sa Jarcem postaje opasno.

19.02 – 20.03. RIBE

Uspešan dan za bavljenje onim što volite. Ukoliko Vodolija pokuša da vam pokvari raspoloženje, ne dozvolite joj. Dugo niste bili u povoljnijoj situaciji na svim frontovima, pa je poželjno da je maksimalno iskoristite. Ne propuštajte prilike koje se kasnije neće ponoviti. Bacite se u akciju sa Lavovima i Blizancima.

OSTAVI KOMENTAR