Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 23. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 23. oktobar 2012. godine

SHARE

36. rođendan danas slavi glumac Ryan Reynolds.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Potrebno je mnogo snage i upornosti da biste savladali trenutnu krizu. Ukoliko se ona odnosi na zdravlje, ne očajavajte: bićete ponovo u formi, ali pre toga morate da preduzmete nešto konkretno. Uspeh vezan za finansijska ulaganja, stipendije i nekretnine ulepšaće vam dan.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto shvatate značaj veze u kojoj ste nastojite da je po svaku cenu sačuvate. Ne dozvolite da ljubomora i nesigurnost pobede. Ukoliko iskrsnu problemi, pristupite im polako ali sigurno. Dan je povoljan za umetnike i sve one koji uživaju u lepim stvarima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Napokon krećete s mrtve tačke, mada to nećete odmah osetiti. Moraće da prođe dan-dva pa da shvatite da su neugodnosti za vama. Budite oprezni, kako ne biste ponovo propustili šansu. U odnosima sa okolinom ste kritični, ali ne i samokritični. Učite da uviđate sopstvene greške.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Na okolinu delujete dominantno, tako da vam čini ustupke i usluge kojima se niste nadali. Neke stvari vezane za emotivni život, kreativan rad i napredak uopšte – najzad kreću sa mrtve tačke. Na vama je koliko ćete biti agilni i iz situacije izvući maksimum. Pošto ste plan razradili do detalja, uz pomoć planeta nadajte se uspehu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Uživate u životu, u toplini domaće atmosfere. Potrebno vam je izvesno vreme da se opustite i odmorite, a to najbolje uspevate kod kuće. Slobodne trenutke provodite sređujući lične stvari, a akcenat stavljate na izgled. Možda želite nekoga da osvojite? Iznad svega vam je stalo do toga da budete u formi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zbog čega se dvoumite? Okolnosti vam idu naruku, pa će stvari zbog kojih se kolebate uroditi plodom. Mnogi zastoji su za vama, te nemate razloga za brigu. Krajnje je vreme da klupko počne da se odmotava i da dobijete zasluženu nagradu. Uspeh je neminovan.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Rešavate važna novčana pitanja. Pošto ste koncentrisani na to, možete propustiti mnoštvo drugih stvari. U fazi ste u kojoj, da biste popravili finansije, morate maksimalno da se angažujete ili da nešto prodate. Nemate vremena za gubljenje, pa se odlučujete za najefikasniju varijantu. Finansijska situacija se popravlja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pred vama je naporan dan praćen teškim radom i umorom, što vam neće teško pasti. Dolazi i do rasvetljavanja nekih zamagljenih problema. Situacija nije tako loša kao što vam trenutno izgleda. U narednom periodu očekuje vas puno lepih događaja i proslava, makar povodom sopstvenog rođendana.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

U izvesnoj situaciji ste uzdržani, najverovatnije rukovođeni lošim iskustvima. Gledate kako se drugi nerviraju i pričaju, što vas uopšte ne dotiče. Napokon ste naučili da se ponašate shodno iskustvu i da mudro odreagujete. Dosta ste bili otvoreni, brzopleti i iskreni. Shvatite to kao manu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Slobodne trenutke provodite u društvu prijatelja. Ukoliko ne budete tvrdoglavi, bolje ćete se osećati. Pokušajte da se konsultujete sa njima i potražite savet u vezi sa situacijom u kojoj grešite. Pošto simpatija prema jednoj osobi postoji, dajte joj otvoreno do znanja šta osećate; ako ne rečima, bar pogledom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Mnogo radite, ali ste i zadovoljni, jer se vaš trud isplati. Nikome se ne žalite, već pokušavate da shvatite da se ponude ne ukazuju tako često. Uskoro ćete rešiti važna statusna pitanja koja mogu bitnije uticati na dalji životni tok, pa budite spremni na razne varijante. Profesija pre svega.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Spremni ste za akciju. Motivisani ste do te mere da nemate vremena da razmišljate o detaljima. Pošto težite ka sigurnom položaju, razmišljate o tome kako da se približite značajnoj osobi ili da započnete važnu vezu. Neke stvari se dešavaju sporije nego što ste očekivali, ali ni to vam ne smeta.

OSTAVI KOMENTAR