Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 23. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 23. jul 2013. godine

SHARE

The Laurence Olivier Awards

Svoj 24. rođendan danas proslavlja slavni engleski glumac, Daniel Radcliffe.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iako su neke stvari u zastoju, to vam ni najmanje ne smeta da se bavite onim što volite i budete zadovoljni. Pošto su osećanja intenzivna, a smisao za umetnost još intenzivniji, trenutni planetarni uticaji najpogodniji su za Ovnove koji se nalaze u umetničkoj branši. Nesporazum ćete brzo izgladiti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Gde god da se okrenete, sve sama iznenađenja, i to uglavnom povoljna. Pa kad je tako, onda se prepustite onome što vam život pruža, ali se istovremeno fokusirajte i na samog sebe i pokušajte da dođete do duševnog mira. Shvatite da na neke stvari ne možemo uticati, jer postoji viša sila. Ne nervirajte se zbog nemarnosti drugih.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspeh možete očekivati i u propagandi, jer do izražaja dolazi vaš izuzetan besednički dar. Iako se borite oko statusa, znajte da su pozicije na vašoj strani. Ne dozvolite da vas konkurencija blokira.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sentimentalno ste raspoloženi, te vas je lako zavesti. Možda se vi tome već duže vreme potajno nadate? Oni ozbiljniji pripadnici znaka, kojih ima više, očekuju izveštaj vezan za putovanje ili su fokusirani na nalaženje odgovora na neka egzistencijalna pitanja. Poseta filmskoj ili pozorišnoj predstavi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Razna emotivna prepucavanja i nesuglasice ostavite za drugo vreme, kada ćete imati više šanse da dokažete da ste u pravu. Za sada, ostavite partnera u svom ubeđenju, jer ništa ne gubite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto su evidentna delimična ograničenja, nije ni čudo što ste pomalo nezadovoljni. Morate shvatiti današnje raspoloženje kao prolazno, pa samim tim naći i izlaz u nečemu na šta konkretno možete da utičete. Ono što je u vašoj moći jeste želja da sebi pomognete, te da što pre izađete iz današnje krize. Uspećete!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želite da izgladite odnose sa partnerom i mlađim ukućanima. Imaćete šanse ukoliko ste bili razumniji i manje vređali dotične. U protivnom, jaz se produbljuje, pa se ne savetuje ništa konkretno. Okrenite se stvarima koje vas opuštaju i u njima nađite mir. Priznajte da ste ga izgubili.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Napokon razmišljate o tome da se skrasite. Porodični problemi govore da ste svojim nemarnim ponašanjem doprineli da do njih dođe. Morate priznati svoj deo odgovornosti i ne svaljivati krivicu na ukućane. Kad treba učiniti nešto za konkretno zadovoljstvo, tu ste prvi; na žrtve, međutim, niste spremni.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Što se nervirate kad to utiče na lepotu? O zdravlju ne pomišljate sve dok vas služi. Ušli ste u period kada i ono može otkazati, pa se savetuje izbegavanje situacija i ljudi koji vam ne prijaju. Ako ništa drugo, idite na godišnji odmor. Relaksacija će vam svakako prijati.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Udružite se sa Lavom, pa se zajedno zanosite, kad ne želite da slušate savete pametnijih i iskusnijih. Situacija zahteva preokrete, prilagođavanja, na izvestan način utiče na ono na šta ste najranjiviji – slobodu. Pošto ćete iz nje na kraju profitirati, ne očajavajte unapred. Nema razloga za paniku!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR