Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 23. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 23. avgust 2011. godine

SHARE

33. rođendan danas proslavlja jedan od najboljih košarkaša na svetu, Kobe Bryant.

21.03 – 20.04. OVAN

O nekome intenzivno razmišljate. Želja za ljubavlju kod Ovnova je pojačana, kod nekih se čak bude instinkti za stvaranjem potomstva. Kad nešto naumite, to obično i ostvarite. Problem je u strpljenju. Želite da sad i odmah budete načisto na čemu ste. Više okolnosti to ne dozvoljavaju.

21.04 – 20.05. BIK

Razmišljate o inostranstvu ili poslovima koji su vezani za daleke krajeve. Mašta radi. Morate najpre stvoriti pogodno tlo da biste realizovali ideje koje sada mnogima izgledaju prilično suludo. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, niste načisto s tim šta dotična osoba hoće. Želite da se izjasni, što je gotovo nemoguće.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prolazite kroz specifičnu psihičku krizu. Prikrivate osećanja, sve držite u sebi, što može imati posledice po zdravlje. Nestrpljivost i brzopletost imaju svoju cenu. Želju za dominacijom treba suzbiti. Završavajte poslove, svodite račune i zasad ne pomišljajte na nove početke.

21.06 – 20.07. RAK

Bavite se isključivo tuđim problemima, dok svoje potrebe zanemarujete. To ćete činiti sve dok ne shvatite da ste iscrpljeni i dok vam ne pukne film. Razna prepucavanja sa partnerom i kolegama usmerena su ka tome da ih postavite na pravo mesto.

21.07 – 21.08. LAV

Nervozni ste i napeti, mada bez konkretnih razloga. Imate osećaj da hoćete da puknete. Pošto reagujete više srcem nego glavom, možete doneti nepromošljene odluke. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer zbog premorenosti nekoga nekontrolisano možete povrediti. Kad se osvestite i vidite šta ste učinili, biće vam žao.

22.08 – 22.09. DEVICA

Mislite da ste najpametniji. Pošto danas više volite da dajete savete nego da radite, možete imati problema. Savladajte želju za dominacijom i pokušajte da na svoj problem gledate racionalno. Nećete ga još izvesno vreme rešiti. Zato se strpite i saživite sa njim.

23.09 – 22.10. VAGA

Zabrinuti ste zbog porodičnih odnosa i zdravlja. Pošto nije vreme za rešavanje ovih problema, pokušajte da se strpite i sačekate povoljniji momenat. Tada ćete kao od šale rešiti sve i videti da ste se uzalud sekirali. Pod uslovom da vas prijatelji smiruju, provedite vreme sa njima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ponovo ste u vama poznatom raspoloženju: jedna noga je na kočnici, druga na gasu. Osećate se nezadovoljno i isfrustrirano. Kad biste bar mogli da poštedite okolinu, ali to je jače od vas. Morate prikupiti snagu i smiriti se, jer vas očekuju značajne pozitivne promene.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nalazite se u povoljnom periodu koji prati dobro raspoloženje i tolerancija. Sve to treba iskoristiti za obavljanje posla i usklađivanje zapuštenih emotivnih veza. Niste centar sveta, što znači da treba posvetiti više pažnje partneru.

21.12 – 19.01. JARAC

Maksimalno ste koncentrisani na ono što vas trenutno okupira. Čim prestanete da radite i nastupi prazan hod, postajete ćudljivi, skloni čestoj promeni raspoloženja. Zato radite, jer samo tako vam se neće motati bubice po glavi. Sklonost ka svađi trenutno je izražena.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Rastrzani ste na više strana. Koliko ćete moći da izdržite tako, zavisi isključivo od vaše kondicije. Mlađim i zdravijim Vodolijama to polazi za rukom, dok se oni drugi mogu ozbiljnije zamoriti. Slaba tačka organizma je srce. Oprezno sa njim i sa nervima.

19.02 – 20.03. RIBE

Na trenutak ćete uspeti da pobegnete od surove stvarnosti. Javlja vam se simpatija koja je trenutno aktuelna. Ne očekujte mnogo od susreta sa njom, kako se ne biste razočarali. Osoba ste koja unapred u svojoj glavi planira, pa postaje žrtva sopstvenih nerealnih želja.

OSTAVI KOMENTAR