Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 23. april 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 23. april 2013. godine

SHARE

 photo FFN_Snapper_Pitbull_082312_50865841_zps20c6760d.jpg

28. rođendan danas proslavlja britanski muzičar Taio Cruz.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Vaša društvena narav i želja za komunikacijom trenutno su u prvom planu. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života. Izuzetno vam prija druženje sa Blizancima, zato što su oni dinamični i vedri, makar na prvi pogled. Partner pokušava da vas prijatno iznenadi. Ako i ne uspe, nemojte ga razočarati, jer se svojski trudio.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Jedna Riba na koju ste zaboravili podseća vas svojim prisustvom na to da još uvek nije izbrisana iz vašeg srca. Potrebna joj je vaša pomoć i stručni savet. Pošto se na materijalnom planu dešavaju neugodnosti, dan može učiniti jedinstvenim samo bavljenje lepim stvarima, uživanje u umetnosti i duhovnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Morate biti objektivniji prema sebi ukoliko želite da iz trenutne situacije izvučete maksimum. Javlja se želja da se nametnete u onome čemu niste vični. Pošto nastojite da dokažete okolini nešto čega nema, možete zapasti iz greške u grešku, što pak može rezultovati narušenim međuljudskim odnosima. Blaga napetost.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Čitav dan odvija se u znaku sistema vrednosti i preispitivanja. Možda je i kupovina način da kompenzujete nezadovoljstvo. Želeli biste i da potrošite novac, a i da uštedite. Ne možete imati i jare i pare. Odlučite se za zlatnu sredinu. Umerenost pre svega. Više šetajte.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Fenomenalno se osećate zahvaljujući uspešno obavljenom projektu zbog kog ste strepeli. Ne odustajte od sporazuma. Trebalo bi da u ovom periodu doživite ljubav svog života, ako već niste, ili da produbite postojeću vezu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zdravstvena situacija nije na zavidnom nivou, ali nije ni tako loša. Poželjno je ne donositi značajne odluke i ne povlačiti poteze, već se primiriti i što pasivnije provesti dan. Možda bi šetnja u primamljivom društvu Lava ili Škorpije bila prava stvar? Probajte, nemate šta da izgubite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je prijatan dan. Uživaćete u društvu prijatelja, organizovati sedeljku ili nekog posetiti. Nemate puno obaveza, pa vam opuštanje prija. Ne zaboravite ni partnera. S njim vas očekuju nezaboravni trenuci. On vam po ko zna koji put dokazuje ljubav. Ne odbijajte ga!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas ne očekujte drastične promene. Pošto blago nezadovoljstvo postoji već duže vreme, mada bez razloga, morate naći način kako da ga ublažite. Možda bi humoristička literatura mogla da vam izmami osmeh? Ili se setite vedrih osoba, pa ih pozovite u šetnju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Na svojoj koži osećate pozitivnu energiju, pa prihvatite izazove koje vam nudi neodoljivi Ovan. Biće ludo i nezaboravno, o čemu god se radilo. Pored obilja strasti, ne propuštate nijedan izazov. Vodite samo računa o tome da nešto ne zabrljate kao što umete.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Iako je imunitet na donjoj granici, a nervni sistem blago uzdrman, ipak ste aktivni. Odolevate izazovima. Uporno i odlučno istrajavate na svim frontovima. Preosetljivost i osećaj da vas niko ne voli samo je subjektivan, a može imati veze sa traumama iz prošlosti. Svi vas zapravo vole, samo to teško dopire do vašeg srca. Morate ga zagrejati.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Tek sada je jasno zbog čega se čudno ponašate. Zdravstvena situacija nije sjajna, a uvek se ponašate onako kako se osećate. Ništa ne prikrivate. Bolest je latentna, pa se može i otvoreno ispoljiti. Umesto što se svađate i nervirate, krenite da sanirate uzrok, tj. zalečite bolesne rane. Sve će biti u redu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto je stvarnost surova i ne obećava povoljan ishod starog problema, okrećete se planovima u vezi sa inostranstvom. Poželjno je povesti više računa o sebi i ne dozvoliti da neko na vas lako utiče. Lav će pokušati da vas pokoleba u tome. Idealno je vreme za duhovna i parapsihološka iskustva, kao i za pomaganje ljudima u nevolji.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR