Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 22. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 22. januar 2013. godine

SHARE

null

28. rođendan danas slavi sjajna australijska rokerka Orianthi.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko budete bili odmereni, šansa da uspete biće veća nego ikada. Iskoristite sposobnost brzog odlučivanja i preduzimački duh i ne plašite se. Strah je često prepreka koju treba otkloniti. Pošto je bolji mršav mir nego debela parnica, odlučite se za prvu mogućnost ukoliko ste sa nekim u sporu. Isplatiće se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Žudite za lepotom, ljubavlju i skladom, dok situacija nameće prozaičnost. Ako budete uspeli da nađete zlatnu sredinu, odlično ćete funkcionisati, budući da imate i podršku planeta. U protivnom, tvrdoglavost i ljubomora mogu vam stvoriti probleme. Za utehu, veća suma novca je u izgledu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izbegavajte nepromišljene odluke i kontrolišite svoju sklonost ka preuveličavanju. Poželjno je biti samokritičan, što je, priznaćete, malo teže. Lakše je prebacivati krivicu na druge. Razdražljivost!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Dobro ste raspoloženi i, što je najvažnije, niste nervozni. Sve se odvija sa lakoćom, ne zakerate, već se okrećete isprobavanju sopstvenih psihofizičkih mogućnosti. Masa problema koja vas je ovih dana iritirala sada vam izgleda smešno. Zahvaljujući optimističkom razmišljanju, dobrog ste zdravlja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sve je fantastično, srećni ste i zadovoljni, okrenuti stvarima koje volite, kreativni i aktivni. Lavovi vole glamur, pa će nastojati da ispoštuju svoje neskromne prohteve. Zahvalite se rešenim materijalnim problemima. Častite!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Želite da izbegnete jaz između vas i onih sa kojima morate da kontaktirate. Povlačite se pred njihovim neadekvatnim postupcima. Još uvek ste pod uticajem uzbudljivog događaja koji vam daje krila, čineći vas imunim na nesavršenost okoline. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Bar danas ne možete da se požalite. Sve se odvija sa lakoćom, masa problema nestaje kao rukom odnesena. Eto razloga za sreću. Ono što vas čini dodatno razdraganim jeste novac. Nije ni čudo pošto je on energija bez koje ne možete da funkcionišete. Savetuje se umerenost u porocima i davanju izjava.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto je trenutno naglašena sklonost ka bolestima, preduzmite sve neophodne preventivne mere. One nikada nisu na odmet, a mogu vam pomoći da problem svedete na minimum. Ukoliko se nešto i dogodi, Škorpijama je barem lako – brzo se regenerišu i oporavljaju. Sveopšte nezadovoljstvo!

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Puno želja, odlučnosti i svega što je potrebno da savladate izazove. Uspećete bez poteškoća, mada je evidentno stanje unutrašnjeg nezadovoljstva. Čini vam se da ćete pući, i to zbog sitnica. Bavljenje fizičkim aktivnostima predstavlja idealno rešenje. Sa Ovnovima ne ulazite u sporove.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete osmislili vreme i okrenuli se nečemu što vas interesuje, a toga ima na pretek, bićete zadovoljni. Neće vam smetati subjektivan osećaj da vas okolina dovoljno ne voli i ne ceni. Bićete zadovoljni duboko intimnim saznanjem da posedujete kvalitete o kojima drugi mogu samo da maštaju.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Neurotični ste više no obično. Kad se dobro osećate, do te mere se trošite da se lako možete razboleti. Pošto se radi o poznatim stvarima, pamet u glavu. Za početak, smanjite fizičke aktivnosti i nerviranja i razmislite u čemu ste bili neumereni, pa tek onda posetite lekara. Kljukanje lekovima nije rešenje. Lekovi samo otklanjaju posledice, dok uzrok i dalje ostaje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nešto biste da promenite, ali šta? Mnoge Ribe lutaju nezadovoljne razvojem sveukupne situacije. Ukoliko ste se ranije obezbedili i shvatili šta hoćete, dobro vam ide. To se, međutim, odnosi na mali broj pripadnika ovog “komplikovanog” vodenog znaka. Izokola rešavate stvari; nikako da krenete u direktan obračun. Preosetljivost.

OSTAVI KOMENTAR