Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 21. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 21. maj 2013. godine

SHARE

Z. Tomaszewski

28. rođendan danas proslavlja engleska pevačica Mutya Buena.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Najzaljubljivije osobe rođene su upravo u vašem znaku. Mnogi Ovnovi se po ko zna koji put nalaze u slatkom stanju zaljubljenosti. Pošto najpre morate sa nekim stvarima da raščistite i da se prilagodite drugima, bićete srećni i zadovoljni samo pod uslovom da to i učinite. Situacija će se iskristalisati tek sredinom leta. Do tada – slatka neizvesnost.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Trenuci zadovoljstva imaju i negativnu stranu: ne dozvoljavaju nam da napredujemo, jer se instiktivno prepuštamo uživanjima. Izobilje i nekontrolisanost u ishrani donose višestruke posledice. Morate biti svesni toga da je sve, pa i sreća, prolaznog karaktera. Dan je u znaku uspeha i umetničkih sklonosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan dan, nema šta! Sve vam ide od ruke, dobro se osećate, mada za to nema konkretnih razloga. Iskoristite kratak priliv pozitivnih vibracija da završite poslove koji duže vreme stagniraju. Savetuje se optimizam u odnosu na tekući problem.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Živ ste čovek, pa je normalna i potreba da se prepustite sitnim radostima. Prija vam sve što je udobno i lepo, pošto osećate potrebu da predahnete, kako biste uhvatili zalet. U društvu osoba koje vam prijaju i voljenog bića provodite ceo dan. Sve je tako jednostavno. Neizvesnost je za vama.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Srećni ste, zadovoljni, skloni da se prepustite čisto čulnim užicima. Učinićete to na sebi svojstven glamurozan način. Ukoliko ste usamljeni, kompenzaciju nalazite u slatkišima, koji na indirektan način luče hormone sreće. Čuvajte se viška šećera u krvi, ali i gojaznosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto se situacija na emotivnom planu stišala, a vi ste počeli da razmišljate, shvatate da je sve bilo plod puste potrebe za idealima. Partner je do te mere izneverio vaša očekivanja da vam sve postaje smešno. Zadovoljni ste jer ste po ko zna koji put u pravu kad cepidlačite. U protivnom, samo grešite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Osećate se fantastično. Srećni ste i zadovoljni. Ne razmišljate o običnim stvarima i životnim problemima, već se okrećete ljubavi, umetnosti i stanjima koja vas čine ispunjenim. Sve što je dobro ima i lošu stranu, tako da se upravo sada naziru klice pogubnih posledica ponašanja po zdravlje. Smanjite doživljaj!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Posao zahteva pojačanu komunikaciju, što vam neće teško pasti. U dobroj ste formi i na pragu da okončate davno započeti projekat. Kad bi sve bilo tako glatko kao posao, bilo bi divno. Ovako, ostaje vam da i dalje mučite muku sa živcima i partnerom. On izmiče kontroli.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Morate biti realni kad su vaše mogućnosti u pitanju i ponašati se shodno njima. Samo tako ćete izbeći precenjivanja vlastitih snaga i probleme nervne prirode. Trenutno se savetuje da ne budete isuviše revnosni i pohlepni. Sve ostalo se odvija na zadovoljavajući način. Pridobijate nečiju naklonost.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Današnje aktivnosti zahtevaju dodatan napor ukoliko želite da ih obavite po planu. Da li ste za to spremni i da li ste u stanju da ih obavite? Razmislite. Prošlo je vreme kad ste mogli da se ponašate stihijski. U međuvremenu ste postali svesni sopstvenih potreba. One za duševnim mirom danas su najizraženije.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Snagom sugestije ostvarujete sve što ste zamislili. Budite skromniji i realniji u planovima, jer je zlatna sredina idealna. Ukoliko stvari oko sebe doživljavate suviše intenzivno, možete doživeti čak i blaži nervni slom, tako da ćete zaboraviti na rezultate. Važno je izbeći nervnu razdražljivost i postići ravnotežu tela i duha.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Slobodne trenutke provodite u porodičnom krugu. Iako su evidentni troškovi, ovih dana ćete biti srećne ruke. Sama je sudbina htela da vam sve u konkretnoj situaciji teče glatko. Dugo ste bili u emotivnoj zabludi. Napokon ste iz nje izašli. Nadajmo se da se više neće ponoviti takve greške.

OSTAVI KOMENTAR