Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak 21. decembar

Tvoje zvezde za utorak 21. decembar

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Imate puno energije i poslova koje ćete sa uspehom realizovati. Usredsređeni ste na samog sebe i zadovoljstvo nalazite u svakom trenutku. Jasan cilj je tu, upornost takođe. Sve šanse su na vašoj strani. Menjate status shodno situaciji, uglavnom nabolje.

21.04 – 20.05. BIK

Iako rezultati nisu uočljivi, ne odustajete. Uporni ste, spremni za akciju i sa entuzijazmom ulazite u sve poduhvate. Pošto ste zanemarili sport, bilo bi uputno da ga se prisetite. Razmišljanja o inostranstvu trenutno su osnovana. Stoga kontaktirate s prijateljima i planirate putovanje. Potrebu za sigurnošću sprovodite u delo.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve postižete snagom volje. Nalazite se u fazi borbe za opstanak, koja zahteva istrajnost i jasan cilj. Ukoliko ga nemate, morate ga sebi postaviti. Vodite računa o sopstvenim slabostima, prvenstveno o precenjivanju sopstvenih mogućnosti. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer će biti provokacija.

21.06 – 20.07. RAK

Očekuje vas izuzetno bogat društveni život. Veze koje uspostavite mogu biti od značaja za dalji sled događanja. Problem dana može se javiti u vidu nedostatka čvrstine i želje da od nečega odustanete. Ni slučajno, jer ste ovoga puta zaista u pravu. Ljubav prema umetnosti pokažite delom, ne rečima

21.07 – 21.08. LAV

Opasnost dana može se javiti u vidu propuštenih prilika, pa se savetuje oprez. Astrologija ima pre svega savetodavnu ulogu. Ona ne predviđa budućnost jer ste kreator budćnosti vi. Na pitanje da li ćete iskoristiti analitičarsku sposobnost i metodičnost – zvezde ne odgovaraju. Te osobine su naglašene, ali ipak sve zavisi samo od vas.

22.08 – 22.09. DEVICA

Vama je bar lako! Imate toliko samopouzdanja, delujete smireno i uz to posedujete enormne količine stvaralačke energije. Jedini problem je u tome što ste najpametniji, što okolini smeta. Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje svedite na razumnu meru. Lav je idealna kombinacija u svakom pogledu.

23.09 – 22.10. VAGA

Vage uživaju u svakom trenutku. Dan započinju kaficom i prave planove vezane za porodicu. Iskusile su uspone i padove, pa se nalaze u fazi zatišja. Partner je trenutno neko ko im mnogo znači. Bitno je da ste trenutno svesni te činjenice. Ukoliko mislite da vam on nije čvrst oslonac, niste u pravu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Škorpije osećaju radost življenja, lako se prilagođavaju svakoj situaciji, sve im je po volji. Otkud sad to? Najverovatnije je da ste našli smirenje u sebi ili vam je partner pomogao da se dobro osećate. Kad je vama dobro, dobro je i okolini. U protivnom, postajete svađalica. Jedan Blizanac vas željno očekuje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Rešavate novčana pitanja, množite i delite, da biste na kraju shvatili da ste na pozitivnoj nuli. Ukoliko se nervirate, niste u pravu. Važno je da niste u minusu. Iako vam je unutrašnji život bogat, porivi materijalne prirode još su jači i teraju vas na akciju. U izgledu je primamljiva zarada, pa krenite u akciju.

21.12 – 19.01. JARAC

Bićete energičniji i impulsivniji nego obično. Zvezde vas teraju na akciju, ali i iskušavaju. Poželjno je biti promišljen narednih dana i izbegavati brzoplete poteze, jer se lako možete povrediti. Nekim pripadnicima znaka preti glavobolja. Očekujte napredak na svim poljima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolije su neraspoložene. Žele udobnost, povlače se u svoj svet i malčice su tajanstvene. Ukoliko negativno pristupate životu, možete biti prijemljivi za slične događaje. Stoga je poželjno naoružati se optimizmom. Zdravstvena situacija nije sjajna.

19.02 – 20.03. RIBE

Bunite se protiv ograničavajućih faktora. Želite slobodu kretanja, ali osećate da su drugi krivi za to što ne možete da je realizujete. Sve što u životu postižete – postižete vlastitim trudom. Spremni ste da nesebično pomognete drugima. Moguća je nervoza.

OSTAVI KOMENTAR