Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 21. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 21. avgust 2012. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja slatka američka glumica Hayden Panettiere.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto se, po vašem mišljenju, sve odvija presporo, nervirate se. Pod uslovom da javno ispoljavate nezadovoljstvo, nije loše. Problem može nastati ako napetost skupljate u sebi. To se može manifestovati u vidu bolesti prema kojoj imate sklonosti. Neko vam se sviđa, ali više okolnosti ne dozvoljavaju da budete zajedno.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto su kod vas evidentne greške emotivne prirode praćene materijalnim promašajima, savetuju se strpljenje i izolacija; inače ćete početi da ujedate onoga ko vam prvi dopadne šaka. Počnite da razmišljate o putu, koji postaje više nego realan. Lakše srčane smetnje.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kad bi se upola od onog što ste planirali ostvarilo, ne bi bilo loše. Evidentna je opšta slabost organizma i nemogućnost da istini pogledate u oči. U situaciji ste da stalno nešto odlažete. Pokušajte da se saberete, napravite rezime opšteg činjeničnog stanja i shodno tome delujete.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Stvari u ljubavi ne štimaju već duže vreme. Ne sekirajte se, već se okrenite onome u čemu trenutno imate više sreće. Sve u svoje vreme. Doći će i period kada će emotivne patnje biti za vama. Dobijate poklon od ženske osobe.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Planirate, maštate, pričate, ali, nažalost, ništa konkretno ne preduzimate. Razlog za inertnost leži u trenutnoj slabosti. Sklonost ka virusnoj infekciji sada je pojačana. Izbegavajte veće skupove i bolesne osobe. Malo preventive nije na odmet. Okrenuti ste mističnim temama.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mnoge Device je bolest sprečila da ostvare neke zamisli. Morate više pažnje posvetiti zdravlju i pravilnoj ishrani. Pošto su evidentni zastoji, nemojte se sekirati. Pod uslovom da sa više optimizma gledate na svoj slučaj, lakše ćete prebroditi krizu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imate isuviše lepo mišljenje o sebi i svojim sposobnostima, ali pitanje je koliko ste realni u procenjivanju. Budite skromniji sa željama, a i sa aktivnostima. Pokušajte da više slobodnog vremena provedete u porodičnom krugu. Zanemarili ste kućne obaveze, koje su se nagomilale.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iskoristite povoljan momenat na najbolji mogući način. Ostvarićete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Odjednom nestaje kriza koja vas je pratila duže vreme. Zaslužili ste da uživate u svim aspektima života. Ne obazirite se na glasine. Zlonamerne su.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Promašaji vezani za konkretne stvari, ali zato vas očekuje uspeh u umetnosti. Kad to znate, poželjno je okrenuti se onom segmentu života koji više obećava. Imate bogatu literaturu, veliki dijapazon interesovanja. Ukoliko se edukujete i uživate u lepim stvarima, bićete zadovoljni. U protivnom…

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Mrzovolja je vaša glavna karakterna osobina. Pošto očekujete vesti iz inostranstva ili planirate značajniji put, ublažavate neraspoloženje. Razloga za nezadovoljstvo, kad bolje razmislite, nema. Ono čega se podsvesno plašite jeste sreća. Kad ste srećni, ne umete da se opustite i uživate.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ignorišete sve što je neprijatno i što vas može izbaciti iz koloseka. Prijemljivi ste samo za lepe događaje. To jasno dajete do znanja zlonamernim osobama. Kad biste uvek mogli ovako da funkcionišete, bilo bi fantastično. Trenutno vladate sobom i situacijom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Iskrsli su emotivni problemi. Neko do koga vam je stalo ne može biti uz vas zbog viših okolnosti. Pravite se kao da je sve u redu, ali u dubini duše patite. Savetuje se otvoren razgovor sa dotičnom osobom, kako biste znali na čemu ste. Možda to ne želite?

OSTAVI KOMENTAR