Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 20. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 20. novembar 2012. godine

SHARE

31. rođendan danas proslavlja članica grupe Girls Aloud, Kimberley Walsh.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo – mnogo je, pa i od vas.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pokušajte da ostanete što duže u ovom stanju, za koje je karakteristično prisustvo optimizma i želje da delite sve sa drugima. Nagli strastveni izlivi osećanja čine da zaboravljate na nesuglasice sa voljenom osobom. Na trenutak shvatate da je ljubomora neosnovana. Očekuje vas druženje sa istomišljenicima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kad biste samo malo manje pričali i pretvarali se? Ali to je sve u skladu sa vašom blizanačkom prirodom – jedno govori, drugo misli, a treće radi. Okolina je sa ovim upoznata, pa neke vaše konstatacije tumači na adekvatan način. Nepoznate osobe su razočarane, jer vas shvataju bukvalno. Njihov problem.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi i Vodolije su idealna kombinacija. Nekonvencionalnost osoba uranskog tipa savršeno vam odgovara, bar danas. Prosto uživate ne samo u njihovom društvu već i u načinu na koji oni razmišljaju. Na njihovom primeru se učite. Povedite računa o imunitetu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Javlja se želja za izdvajanjem iz okruženja, jer se u društvu osećate inferiorno i sputano. Jedinu utehu mogu vam pružiti istinski mudre starije osobe koje svojim savetima ne vrše atak na vašu sujetu. Na sve strane su evidentna ograničenja, koja se posebno odnose na familiju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušavate da dok pričate jedno, a misite drugo, prikrijete poteze. Plašite se konkurencije, budući da ste pronašli način kako da sa minimalnim naporom ostvarite dobru zaradu. Živite u svetu mašte, što je u trenutnoj situaciji dobro za Device umetničke duše. Inspiracija je naglašena.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Prija vam društvo osoba sa kojima imate nešto zajedničko. Pošto ste uspeli da prevaziđete emotivne barijere, postali šarmantni, neodoljivi i neponovljivi, partner je lud za vama. Eto načina kako da ga definitivno pridobijete. Problem je u tome što niste uvek u sličnom raspoloženju, a da glumite ne umete.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ostvarujete ono što ste zamislili, pod uslovom da vas velika sreća ne osujeti. Kao što vidite, aspekti sreće mogu delovati pogubno, jer donose lenjost i sklonost ka uživanjima. Pošto je linija ugrožena, savetuje se dijeta kombinovana sa fizičkim aktivnostima. Partner je zaslužan za rešenje gorućeg problema.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Povedite računa o tome šta pričate i sa kim se družite. Neki vaši postupci mogu dovesti do ozbiljnih problema, ali ih samo razumnim ponašanjem možete otkloniti. Sve sumnjive poslove i osobe eliminišite, jer nisu vredni truda; donose više štete nego koristi. Uspeh leži u pravim vrednostima. Otkrijte ih!

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Iako ste osetljiviji nego što pokazujete, uspećete da izvesnu situaciju shvatite realno i da se ne nervirate. Ukoliko ste želeli da do nečega dođete, pa vam nije pošlo za rukom, sagledaćete stvari iz raznih uglova i shvatiti da je tako moralo biti. Ne možete ni na koga da se ljutite, jer za to nemate opravdanja.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pred vama je uspešan dan u svakom pogledu. Doduše, saradnici pokušavaju da miniraju stvari, ali vi se ne date. Uspećete da ostvarite sve što ste zamislili, i to uz podršku osoba rođenih u znaku Strelca i Raka. Pokušajte da se na njih ugledate, te da od njih prihvatite neke savete; biće i te kako korisni.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Planete su zaslužne za to što se osećate sjajno. Nude vam se mnoge šanse za napredak, pa ne dozvolite da ih iskonstruisani strahovi i kompleksi osujete. Povoljno će proći one Ribe koje su prevazišle sopstvene slabosti. Pred njima je veliko priznanje, uspeh i novčani dobitak.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR