Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 20. mart 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 20. mart 2012. godine

SHARE

36. rođendan danas slavi Chester Bennington, pevač grupe Linkin Park i Dead by Sunrise.

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko ste još uvek sami, možete se nadati susretu sa osobom svog života. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka, tako da je gubiti vreme na druge stvari – čista besmislica. Uzbudljivi događaji su na pomolu. Uživajte dok možete, jer svaka sreća kratko traje.

21.04 – 20.05. BIK

Normalno je da smo najranjiviji u odnosu na ono do čega nam je najviše stalo, a to je za vas škola. Ona je na prvom mestu, ali i nerviranja u vezi s njom. Mnogim Bikovima otvaraju se vrata za putovanje u inostranstvo. Pošto je ponuda primamljiva, ne smete je propustiti. Potrebno je da se izvesno vreme izolujete i oporavite od bolesti ili premora izazvanog burnim životnim događanjima poslednjih dana.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odlično funkcionišete u suočavanju sa izazovima, izuzetno dobro organizujete poslove i imate uspeha u svemu čime se bavite. Neki Blizanci će biti izrazito društveni, a neki osobenjaci i namćori – sredine nema. Naglašena je individualistička crta karaktera. Imaćete uspeha u nagovaranju, jer delujete ubedljivo. Iskoristite taj prolazni talenat ne samo za njih već i za partnera.

21.06 – 20.07. RAK

Nadajte se uspehu. Iako niste pred očima javnosti, bićete vođa u svome okruženju. A ljubav? Mladi Rakovi rešavaju emotivnu zbrku, oni srednjih godina – poslovnu, a stariji se moraju okrenuti zdravlju. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku.

21.07 – 21.08. LAV

Skloni ste ozbiljnijem pristupu ovim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti i pukih maštanja, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti sa puta i mogućnost da nekuda otputujete. Možda ćete upravo na tom putu naći svoje emotivno ispunjenje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući istraživačkom duhu, postići ćete zapažene rezultate u onom čime se bavite. Imaćete sreće u nekretninama i rukovanju tuđim novcem. Morate povesti više računa o izdržljivosti i ne smete preterivati sa radom. Nervni sistem može biti na udaru, a tu su i moguće psihosomatske bolesti.

23.09 – 22.10. VAGA

Narednih dana mogući su problemi sa zakonom, ali i zdravstveni problemi; nemojte ih prepustiti slučaju, jer vam mogu zagorčati život. Većina pripadnika znaka srećno će prebroditi opasnost. Morate početi da osluškujete potrebe partnera ukoliko želite da olakšate sebi život. Ne zapostavljajte ni prijatelje, kao ni rođake koji vas zdušno podržavaju.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pošto je trenutno jedino škola pod kontrolom, važno je obaviti sve što treba, jer će uspeh biti više nego očigledan. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život. Da li ste razmišljali o sportu?

23.11 – 20.12. STRELAC

Okrenuti ste pre svega školi, ali ne zapostavljate ni uživanja – na prvom mestu ljubav. Privučen magnetizmom i šarmom kojim zračite, suprotni pol prosto se lepi za vas. Pošto su naredni dani dobri za sport, ljubav i sve lepe stvari – okrenite se njima. Bićete zadovoljni.

21.12 – 19.01. JARAC

Zdravstveno stanje nije loše, odnosi sa porodicom takođe, a ni novac vam ne zadaje probleme. Dom i porodica će vam pomoći da se dodatno emotivno obezbedite. Poželećete da prijatnu domaću atmosferu učinite još toplijom, makar to bilo i premeštanje nameštaja i oplemenjivanje životnog prostora detaljima. Na emotivnom planu, nadajte se divnim trenucima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Na fleksibilan način rešavate međuljudske odnose, u pravom trenutku donosite ispravnu odluku. Komunikativiji ste i društveniji nego inače. Slobodno vreme je povoljno za pisanje i planiranje putovanja.

19.02 – 20.03. RIBE

Imate podršku uticajnih prijatelja. U potrazi ste za vrednostima materijalne i duhovne prirode. Dan provodite u razmišljanjima o tome kako da na ekstravagantan način potrošite novac koji imate. Srećni ste, pa to stanje želite da podelite sa dragim osobama. Krenite u šetnju sa nekim ko na vas deluje smirujuće.

OSTAVI KOMENTAR