Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 2. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 2. oktobar 2012. godine

SHARE

42. rođendan danas proslavlja američka glumica i voditeljka Kelly Ripa.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Idete glavom kroz zid. Nije ni čudo – to je i inače karakteristično za vas. Stoga, neka vas ne iznenade čvoruge i povrede – zašto prosto, kad može komplikovano? U tom stilu provodite ceo dan. Uznemirenost je posledica neadekvatne saradnje. Od Rakova – što dalje. Mogu vas ozbiljno izvesti iz takta.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Funkcionišete pod snažnim emotivnim uticajima i umetničkim nadahnućima. Vodite računa o tome da u nečemu ne preterate, jer preterivanja mogu imati kontraefekat. Izbegavajte ljubomorne scene i posesivno vezivanje za osobu do koje vam je stalo. Malo lukavstva ne bi bilo na odmet. Umete vi i to, samo kad hoćete.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izbegavajte rasprave sa partnerom, jer veza može biti dovedena u ozbiljnu krizu. Samo bi vam još to trebalo! Ionako imate mnoštvo problema, pa se teško snalazite. Okrenite se dubljem smislu života i pokušajte da uočite sopstvene slabosti. Možda su one razlog što sve ne ide kako treba?

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Unutrašnje nezadovoljstvo je posledica konflikta između dužnosti i interesovanja. Okolina vam stalno nameće nove obaveze, tako da malo vremena možete da posvetite sebi, što vas opterećuje. Sa Lavom ostvarujete plodotvornu saradnju na svim poljima. Problemi sa vidom.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi pripadnici znaka povezani su na izvestan način sa javnim životom. To im donosi uznemirenje i tremu, ali će napokon njihov ego biti nahranjen. Teško uspevate da prikrijete unutrašnje nezadovoljstvo, posebno od bliskih osoba. Sa nekim delite zajednički uspeh!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Partnera nervirate zbog sitničavosti i pridika. Ukoliko želite da odnosi budu kako treba, povedite računa o sopstvenim slabostima, te ih korigujte. To je lakše reći nego učiniti. Ne započinjite nove veze. Oprezno!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pitate se zbog čega se samo vama dešavaju neprijatne stvari? Razlog leži u napetosti i sklonosti ka mračnim mislima. Pošto u prirodi vlada zakon privlačenja sličnih sadržaja, i vi privlačite nevolje. Morate pod hitno promeniti način razmišljanja i na život gledati sa više optimizma.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne rešavajte danas emotivnu zbrku, već pokušajte da se, koliko god je to moguće, držite po strani. Veza je u krizi, pa bi i najmanji nepromišljeni potez mogao biti fatalan. Odluke donesene na brzinu imaju za posledicu kajanje natenane. Da li vam je to baš sada neophodno?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mota vam se po glavi puno planova, projekata i šarmantnih lica. Ako se bar pola od svega ostvari, biće idealno. Putovanje ostaje samo na rečima, bar do kraja ovog meseca. Stoga se savetuje strpljivost i zdrav način života. Hranite se lako svarljivim namirnicama.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Da li ćete biti spremni da iskoristite povoljne okolnosti? Sve zavisi od ranijih poteza, ali i od toga koliko ste vredni. Nekim pripadnicima znaka sledi uspeh praćen strpljivim radom, dok drugi ostaju kratkih rukava. Najveći kolač dograbiće oni najvredniji.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto je danas opasnost od povreda pojačana, savetuje se oprez. Ovo se prvenstveno odnosi na saobraćaj. Pazite kako se ponašate za volanom i kako prelazite ulicu. Ukoliko planirate da polažete ispit ili da se u nečem novom usavršavate, morate biti smireniji. Ovan će pokušati da vas iritira.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sve vam izgleda jednostavno. Planirate, maštate, idealizujete, a da niste svesni u šta ste se upustili. Strelac samo na rečima pokušava da pomogne.

OSTAVI KOMENTAR