Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 19. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 19. mart 2013. godine

SHARE

null

58. rođendan danas proslavlja akcioni heroj, Bruce Willis.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bićete u prilici da razmatrate tuđe probleme. Teško se izražavate, nedostaje vam samouverenost, pa bežite u svet mašte. Neka vas ne iznenadi želja da razgovarate sami sa sobom. Mislite da ste u pravu. Potrebno je distancirati se od nekih događaja i sastaviti nov strateški plan. Partneru ste spremni da skinete zvezde s neba. Vodite računa o tome na šta trošite novac.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je društven i komunikativan period. Prednost dajete ljudima sličnih ubeđenja i interesovanja, ne želeći da gubite vreme na neadekvatne situacije. Prija vam društvo mlađih osoba. Svaki dan je kao stvoren za ljubav, ali ovaj posebno. Pa kad je tako, vodite ljubav, ali pod uslovom da niste namćorasti i da ne krivite partnera za sve.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Radite na sebi svojstven način, više poslova u isto vreme. Kad biste bar neki od njih završili? Pošto je vaš uticaj na okolinu evidentan, iskoristite ga na najbolji mogući način. Ne dozvolite da uludo prođu današnji povoljni momenti, jer iz određene situacije možete makismalno profitirati. Mnogi Blizanci su veoma uspešni, i to upravo zato što rade ne obazirući se na prepreke.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Neka vas ne iznenade problemi sa rođacima, ali i sa samim sobom. Tvrdoglavi ste više nego što je to normalno, pa možete snositi posledice. Popustite pred nekim – neće vam pasti kruna sa glave. Postoji mogućnost putovanja i kontaktiranja sa inostranstvom. Samo dobra atmosfera može vam poboljšati raspoloženje. Stoga se savetuje da prelistate telefonski imenik i izaberete prijatne osobe koje će vam ulepšati dan.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Izbegavajte svađe sa neistomišljenicima. Lakše je eliminisati ih iz svog okruženja nego se beskorisno trošiti ubeđujući ih. Dominirate ljudima i situacijom, i to zahvaljujući enormnim količinama stvaralačke energije. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima. Zdravlje nije baš idealno. Pluća mogu biti slaba tačka.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Negujete korektne odnose sa okolinom. Iako vam nedostaju emocije, uspeli ste da razumom prevaziđete nesuglasice. Treba izbegavati džangrizavost. Vodite računa o tome šta potpisujete, čuvajte dokumenta, pošto možete biti žrtva male nepažnje. Topla porodična atmosfera sa što manje praznih reči zaista opušta. Uživate.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Prijaju vam promene. Živahniji ste nego inače. Razmišljate o tome kako da se bavite novim stvarima, ili da se usavršite u novoj oblasti. Na pravom ste putu da to realizujete, pod uslovom da se manete traćenja vremena i okrenete radu. Ovo teško pada, posebno ženskim pripadnicima znaka. Muškim Vagama je lakše. Ipak, ne preterujte sa radom, budite strpljivi, povedite računa o pravilnoj ishrani. Samo razumnim postupcima možete vladati sobom i biti zadovoljni.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge stvari na vas deluju podsticajno, pa ste uspešni i kreativni. Treba iskoristiti sve trenutne potencijale, jer su oni prolaznog karaktera. Izdržljiviji ste nego što mislite. Ne budite uobraženi, ne distancirajte se od okoline, kako ne biste ostali usamljeni. Pravi je trenutak za ljubav i produženje vrste.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Dosta vremena provodite van kuće, tako da ste se uželeli domaćeg ambijenta i toplih papuča. Prijao bi vam i dobar TV program. Vreme je pogodno za trgovinu nekretninama, razmišljanja o selidbi, ali nije idealno za kontakte sa familijom, pošto vam od nje sledi gubitak. Problemi sa roditeljima. Zahvaljujući humoru na sopstveni račun, uspešno savladavate prepreke.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Izuzetno povoljan period za sve vrste komunikacije, kao i za učenje. Ne preterujte sa dobročinstvima, sa rezervom prihvatajte tuđe probleme. Morate biti svesni da vas okolina doživljava kao odličnu metu za pražnjenje. Zna da je shvatate ozbiljno, da ste za nju zabrinuti, a to joj godi. Od pojedinih prijatelja ste se distancirali, i to zbog potrebe za tajnovitošću i uzdržavanjem emocija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Odavno ste shvatili da živimo u materijalnom svetu u kome sve ima svoju cenu. Trenutno je vaša glavna preokupacija novac. Bićete u situaciji da donesete brzu odluku, samo pazite da ne bude pogrešna. Mogla bi se odraziti na vaše ionako ne baš idealno finansijsko stanje. Stoga izbrojte do deset. Ne brinite – u fazi ste uspona i napredovanja, oslanjajući se, kao i do sada, isključivo na vlastite snage. Nova ljubav je na pomolu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Očekujte period mukotrpnog rada i usredsređenosti na vlastite potrebe. Pošto ste postavili jasne ciljeve, činite sve da ih sprovedete u delo. Osećaj za realnost je jači nego obično, pa na tom putu valja istrajati. Napokon neptunovske osobine vaše ličnosti odlaze u drugi plan. Potreba za praktičnim stvarima pobeđuje. Nadajmo se da ćete uspeti da ostvarite i ono o čemu dugo maštate, a to je pronalaženje idealnog partnera. Još ako ste i vi idealni?

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR