Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 19. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 19. februar 2013. godine

SHARE

null

20. rođendan danas proslavlja pevačica i glumica Victoria Justice.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Učinićete sve kako biste ostvarili svoje naglašene estetske težnje. Mnogi umetnosti skloni Ovnovi u tome će u potpunosti uspeti, jer oni uvek i ostvare sve što zamisle. Oni drugi će biti pasivni posmatrači. Smisao za lepotu biće u svakom slučaju ispoštovan. Uživaćete u lepim stvarima, ali i u ljubavi. Ako ništa drugo, bar ćete se lepo osećati.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto imate utisak da je vaša emotivna veza iz dana u dan sve nesigurnija, postali ste nestrpljivi. Želite da znate na čemu ste. Stoga po svaku cenu partnera stavljate pred svršen čin, ali i on vas. Mnoge nejasnoće u vašem uzajamnom odnosu biće razjašnjene. Možda nekome to neće odgovarati?

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko se uhvatite u koštac sa rešavanjem teških poslovnih i drugih problema, bićete više nego uspešni. Iako sve radite na svoju ruku, to vam neće smetati da sa lakoćom kontaktirate sa svima koji su vam trenutno od značaja. Rešavate važan zadatak koji je vezan za inostranstvo.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Prijatelje stavljate po ko zna koji put na svoje mesto. Raščišćavate situaciju. Čim se postavlja pitanje koliko ko daje i šta je ko učinio da bi neka veza opstala, najbolje je svemu okrenuti leđa. To je siguran znak da je partnersko-prijateljski odnos bolestan. Problemi u komunikaciji imaju dublje korene.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U svemu što vas okupira želite da imate odrešene ruke. Smetaju vam uplivi sa strane, posebno kad se svode na davanje saveta. Ono za čim žudite jeste konkretna pomoć. Ukoliko izostane, bar nek vas okolina ostavi na miru. Nervoza je donekle pojačana, ali je i izlaz iz problema na vidiku.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste nenametljivi, ali uporni, uspeh će biti na vašoj strani. Postavlja se pitanje da li je sve vredelo truda, jer se, kad bolje razmislite, može dogoditi da bude mnogo buke ni oko čega.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon možete da odahnete. Brige i problemi su za vama. Svesni ste da ponovo vladate situacijom na svim poljima. Dokle će to da vas drži? Pa zna se: dok ima para, biće i muzike. U protivnom, nervoza, netolerantnost i sve negativne osobine ličnosti dolaze do izražaja.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljni ste postignutim rezultatima. Uspeh vas stimuliše na to da počnete sa planiranjem budućnosti. Na sugestivan način ubeđujete okolinu u svoje ideje. Niko sem onog do koga vam je stalo neće ostati imun na vaše kvalitete. Morate se stalno dodatno dokazivati. Moguća je prehlada.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je uspešan dan, pod uslovom da se usmerite na nove poduhvate. Ne propuštajte prilike. Nalazite vremena za sve što volite, pa i za rekreaciju. Partner se oseća malo zapostavljeno. Izvedite ga na neko lepo mesto.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Od nečega ste mnogo očekivali. Situacija se iskristalisala, pa je očigledno da ste precenili i sebe i druge. Potreba za ljubavlju je izražena, ali vaša urođena stidljivost čini da to niko ne primećuje, posebno ne onaj do koga vam je najviše stalo. Krenite u direktan “napad”.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Generalno se dobro osećate mada prilično nepovezano razmišljate i na sasvim ste pogrešnom putu kad je neprijatnost koju okolina nameće u pitanju. Hteli to ili ne, morate se prilagoditi novim životnim uslovima. Mnoge Vodolije kreću napred, ali, nažalost, ima i onih koje doživljavaju razočarenje. Usporite ritam!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Morate biti praktičniji i realniji ako želite da opstanete. Pokušajte da nesporazume sa strane ne gušite u sebi. Svađajte se. Biće vam bar lakše, jer ćete izbeći psihosomatske tegobe kojima ste skloni. Zbog čega otvoreno ne porazgovarate sa partnerom o vašoj vezi? Bićete načisto, pa ćete odnos moći i da popravite ukoliko želite.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR