Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 18. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 18. oktobar 2011. godine

SHARE

24. rođendan danas slavi glumac Zac Efron.

21.03 – 20.04. OVAN

Kod vas se sve dešava neplanirano. Juče ste žarili i palili, a danas posustajete. Normalno, kad ste se preforsirali i istrošili ogromne količine energije.

21.04 – 20.05. BIK

Planovi samo delimično padaju u vodu. Nije prijatno, ali šta da se radi. Moguće su smetnje i subjektivni problemi, shodno godinama i interesovanjima. Znajte da je situacija prolazna, primirite se i strpljivo čekajte. Poželjno je ne obraćati se lekaru, zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

U večitoj potrazi za novim sadržajima, bar vam nije dosadno. U situaciji ste da se snalazite pomoću štapa i kanapa, ali na kraju ostvarujete željeni cilj. Primena inovacija je moguća, ali se strpite i sačekajte još koji dan. Do tada čuvajte zdravlje. Pokušajte da se što je moguće manje nervirate.

21.06 – 20.07. RAK

Sve na šta možete neposredno da utičete zasad je pod kontrolom, ali ne i ono što zavisi od drugih. Stoga su moguća nerviranja. Neko na koga se oslanjate očigledno ne poštuje pravila igre.

21.07 – 21.08. LAV

Osećate se iznevereno, jer ste mnogo očekivali. Potrebna je izvesna doza rezervisanosti ako želite da budete zadovoljni. Pošto postoji opasnost od finansijskog gubitka, savetuje se oprez pri rukovanju novcem i vrednosnim papirima. Nije vreme za pozajmice – neće vam se vratiti.

22.08 – 22.09. DEVICA

Više vam prijaju poslovi koji zahtevaju mentalno angažovanje nego fizičku aktivnost. Stoga razmišljate kako uvesti inovacije i olakšati sebi trud. Morate pojačati opreznost u komunikaciji, zbog mogućnosti povreda i nasilniih poteza sa strane. Vi niste agresivni, ali okruženje jeste.

23.09 – 22.10. VAGA

Naglašene idealističke težnje mogu se izjaloviti. Stvarnost je surovija nego što ste mogli i da pretpostavite. Nervirate se na više strana. Partner vas ubeđuje da je u pravu, cene skaču, a para nikad dosta. Pošto je zdravlje ugroženo, posvetite pažnju njemu, jer je i te kako bitno za dalje funkcionisanje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svesni ste da samo maksimalnim angažovanjem možete postići rezultate. Pošto ste tvrdoglavi i uporni, sve aktivnosti su usmerene ka tome. Nemate vremena ni strpljenja da čekate povoljniji momenat, kada bi sve trebalo da se odvija glatko. Morate po svaku cenu da rešite problem sad i odmah, makar bili i na gubitku.

23.11 – 20.12. STRELAC

Munjevitom brzinom okončavate poslove. Pošto ste razapeti na više mesta, koncentravcija nije najbolja. Nervoza je postala normalna stvar. Morate biti oprezniji i smireniji, jer opasnost vreba u vidu udesa, povreda ili vam, u krajnjem slučaju, može proraditi čir. Samo mudrim potezima možete izbeći opasnost.

21.12 – 19.01. JARAC

Nemate razloga za zabrinutost. Zvezde su vam naklonjene, ali to što vas na momenat hvata depresija kombinovana sa mračnim mislima samo je posledica lošijih planetarnih uticaja. Ukoliko želite da ih se oslobodite, promenite ritam. Ranije idite na spavanje, ustajte ranije, a više vremena provodite na svežem vazduhu.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Period za dobru zaradu iskoristiite tako što ćete partnerove obaveze preuzeti na sebe. Novca će biti uskoro. Pošto ste postali konfuzni i teški, mogući su sukobi sa onima sa kojima delite inetresne sfere. Ljubomori nema mesta, jer ste u boljoj poziciji, sem ukoliko konkurent nije u vašem znaku.

19.02 – 20.03. RIBE

I dalje ste u prilici da se družite sa Škorpijama. Planetarni uticaji nagoveštavaju da to traje duže vreme. Ona – teška i posesivna, vi – mutni, pa ko duže izdrži. Ukoliko vam dosadi – kao po običaju, izmigoljićete se i nestati. Niste borac u onoj meri u kojoj trenutna situacija to zahteva.

OSTAVI KOMENTAR