Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 18. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 18. decembar 2012. godine

SHARE

null

null

23. rođendan danas proslavlja američka glumica Ashley Benson a 32. slavna pevačica, Christina Aguilera.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

U prvom planu je mnoštvo društvenoprihvatljivih osobina. Iskoristite organizatorski talenat, entuzijazam i želju za velikim dostignućima pametno. Pitanje je koliko će vas dugo držati želja da budete na čelu promena. Poželjan je razumniji pristup novcu. On stiže, ali i nestaje. Izdaci pljušte na sve strane.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Možete da birate: ili se okrećete radu, ili u nadmudrivanju sa partnerom gubite dragoceno vreme i još dragoceniju energiju. Inventivnost utiče na to da sa lakoćom ostvarujete poslovne rezultate, ali je svest o propustima partnera takođe jaka. Niste sugurni ko je u pravu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Loše se organizujete, jer sebi zadajete previše obaveza. Rasplinutost na više strana vodi u nervnu razdražljivost, a ona u psihosomatske bolesti. Planetarni aspekti vam savetuju da dnevne aktivnosti smanjite, te više pažnje posvetite slobodnom vremenu i odmoru. Čuvajte se povreda.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Morate da se prilagođavate okolini, što vas dovodi do nervne napetosti i nezadovoljstva. Želite da drugi počnu slično da se ponašaju prema vama, da vas obraduju. Savet dana je: u se i u svoje kljuse, jer nemate na koga da se oslonite. Sami ste svojim nesvesnim ponašanjem uticali da do toga dođe. Razmislite malo.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

U harmoniji ste sa samim sobom, što dovodi i do dobre komunikacije sa okolinom. Ego je nahranjen, a želja da srećne trenutke delite sa nekim izražena. Nadajmo se da je pored vas voljena osoba, jer samoću teško podnosite. Potencirane su umetničke sklonosti koje trenutno ispoljavate. Dobijate priznanje!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mislite da sve možete, pa se tako i ponašate. Dominantni ste u odnosu na okolinu, imate višak energije, pa mislite da i drugi mogu da prate vaš tempo. Krajem dana shvatate da ste i vi preterali, da treba malo prikočiti i okrenuti se provodu. Pošto je opasnost u saobraćaju izražena, savetuje se oprez.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Zabrinuti ste za posao voljene osobe. Toliko strepite od toga da ona ne kiksira, jer je situacija dovedena do usijanja. Pošto ne pomažete štednjom, već partnera još više gurate u besparicu, problem postaje sve veći. Dok se međusobno nadmudrujete, zdravlje trpi. Nervni sistem je trenutno najugroženiji.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Kriza u emotivnom životu čini vas tužnim. Ako se budete povlačili i prikrivali muku, biće još gore. Druženje je idealan lek ne samo za to da se bolje osećate već i da prevaziđete privremeno haotično stanje. Od nekoga se morate razdvojiti. Pošto to znate, pokušajte da prihvatite žrtvovanje koje je neminovno.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Odličan period se nastavlja. Sve vam ide od ruke, mada se savetuje oprez, jer brzopletim ponašanjem možete biti upleteni u protivrečnosti. Činjenicu da ste u okruženju “najpametniji” nemojte koristiti kao prednost i razlog za svađu, već kao motiv za akciju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Neki planovi su se izjalovili, zbog čega ste pesimistički raspoloženi. Pa šta! Biće još razočaranja. Sa njima se morate suočavati, ali to nije razlog za pesimizam i nedostatak samopouzdanja. Nabacite osmeh i gurajte dalje. Štednja je neminovna za neke novoiskrsle izdatke. Razmišljajte u tom smeru.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Nagla promena raspoloženja je rezultat iznenadnog nastupanja slabosti praćenog energetskim deficitom. Čuvajte se nezgoda i kriznih situacija na koje možete da utičete. Treba biti svestan da neke stvari možemo držati pod kontrolom kad postanemo svesni da nam izmiču, ako se potrudimo.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ljubavni jadi su obuzeli pripadnike ovog romantičnog znaka. Idealizovali ste voljenu osobu, ali postupci koji dolaze s njene strane govore da ste malo preterali. Ona se ponaša spontano. To što biste vi voleli da igra kako vi svirate predstavlja problem za sebe. One prizemnije Ribe sjajno funkcionišu.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR