Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 17. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 17. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 55. rođendan proslavlja legendarni bokser Sugar Ray Leonard.

21.03 – 20.04. OVAN

Bura se stišava i vi pokušavate da se smirite. Ukoliko niko ne bude ugrozio vaš lični integritet, to ćete i uspeti. Nećete lično biti u situaciji da provocirate druge, ali zato oni mogu da se igraju vašim strpljenjem. Ukoliko ste se opametili, neće uspeti, jer do vas ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

21.04 – 20.05. BIK

Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke sa voljenom osobom. Nalazite se u situaciji kada bujna mašta i idealističke sklonosti događaje i ljude čine lepšim nego što jesu. Kad izađete iz te faze, biće vam teško da se prviknete na realnost. Dok traje – uživajte.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko ste savladali prepreke, možete očekivati normalan dan. Pošto ste pomalo gluvi za savete sa strane, najbolje učite na vlastitim greškama. One su bolne, ali ćete ih bar zapamtiti. Pokušavate da dobro funkcionišete u partnersko-bračnim odnosima, ali imate utisak da nije sve baš idealno: druga strana je jača.

21.06 – 20.07. RAK

Moglo bi se reći da ste u svom elementu. Vredno radite, ali rezultati još uvek nisu vidljivi, bar kad je novac u pitanju. Stoga vas, kao po običaju, hvata panika. Što se tiče sigurnosti i stabilnosti nervnog sistema, ne sekirajte se – sve je u najboljem redu. Više se krećite.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi nastavljaju sa imidžom ljubavnika velikog stila. Bar da ličite na Žorža Segala iz mlađih dana – ni po jada. Ovako, trudite se, mada vas je suprotna strana prozrela. Bićete u situaciji da se uzbuđujete ne samo na planu emotivnih vrednosti već i vrednosti uopšte. Malo ste nastrani.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pažnju poklanjate pogrešnim ljudima. Nešto čudno se sa vama dešava. Kao da vas je razum napustio, pa se prepuštate osećanjima, koja su trenutno pogrešna. Nervni sistem je u krizi. Pitate se zbog čega vam se dešavaju nepredvidljivi događaji, kad ste sve lepo isplanirali. Pa, to je život.

23.09 – 22.10. VAGA

Okrenuti ste lepim stvarima. Bilo je zastoja na sve strane, ali nešto obećava da će se sve lepo završiti. Ovih dana možete se nadati povoljnom ishodu jednog izuzetno važnog događaja. Problemi će uskoro biti davna prošlost. Do tada, pokušajte da smanjite izdatke. To je lako reći, a teško učiniti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Taman ste pomislili da ste upecali žrtvu, kad ono ništa. Morate da menjate udicu ili mamac, jer nešto tu ne štima. Strpite se do leta, kad će rešenje za emotivne nesporazume doći samo po sebi. Ne prenagljujte u međuljudskim odnosima i u donošenju odluke u vezi sa partnerom.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve je u znaku poslovnih uspeha, priznanja i poboljšanja materijalne situacije. Polako se smirujete. Kad bolje razmislite, nemate razloga za nervozu. To što ne znate šta biste sa samim sobom nije razlog da gledate u jednu tačku. Preduzmite nešto konkretno da bi nedostižno postalo stvarnost. Možete vi to.

21.12 – 19.01. JARAC

Blagi pad imuniteta jedan je od uzročnika virusne infekcije, koja ovih dana muči neke Jarce. Možda ste zbog toga neprijatni, zatvoreni i hladni prema okolini, prema partneru posebno? Ponekad je poželjno otvoreno reći da vam se ne poklanja dovoljno pažnje. Okolina nije toga svesna. Odmarajte se!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Kod vas se ljubav dešava spontano, jer umete u njoj da uživate. Partner čini sve da se osećate fantastično. Valjda neće da pretera sa nežnostima, pošto možete doći u nezavidnu situaciju. Osećaćete se sputano i poželećete da pobegnete iz kaveza, da biste mu se kasnije vratili.

19.02 – 20.03. RIBE

Morate staloženo analizirati mnoštvu planova i zadataka koje ste sebi zadali. Podsetnik je odlična stvar. Pošto vam više prija da slušate muziku i vodite isprazne razgovore, može se dogoditi da od svih ponuđenih prilika izaberete onu najgoru – odlaganje. Taman ste rešili da promenite pristup poslu, kad ono…

OSTAVI KOMENTAR