Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 17. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 17. januar 2012. godine

SHARE

50. rođendan danas slavi legendarni komičar Jim Carrey.

21.03 – 20.04. OVAN

Reagujete brzo i nepromišljeno, shodno pripadnosti znaku. Sreća vas ipak prati, jer su vaši potezi, iako spontani i nepromišljeni, sasvim ispravni. Sa lakoćom rešavate probleme vezane za daleke krajeve. Uskoro slede ozbiljnija raščišćavanja, pa se polako pripremajte za to. Uspeh.

21.04 – 20.05. BIK

Mogući su pogrešni postupci i ideje na planu ljubavi. Poželjno je da u odnosu sa voljenom osobom stalno budete u pripravnosti i spremni za saradnju, bar ukoliko želite da izbegnete probleme. Pošto postoji opasnost od infekcije, bilo da su bubrezi ili žlezde sa unutrašnjim lučenjem u pitanju, povedite računa o imunitetu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pred sebe ste postavili previše ciljeva, pa postoji šansa da se u njima izgubite. Morate biti realniji kad su potrebe i mogućnosti u pitanju, jer ćete samo tako moći da izbegnete probleme nervne prirode i sukobe sa okolinom. Partner je uvek dežurni krivac, pa možete imati problema i sa njim.

21.06 – 20.07. RAK

U neskladu ste sa sobom i vlastitim potrebama, i to pre svega zato što ste razapeti između želja i mogućnosti. Pošto je to počelo do te mere da vas opterećuje, smanjite potrebe i aktivirajte se kako biste našli nove materijalne mogućnosti. Mogući su problemi sa vidom, pa bi savet oftamologa dobro došao.

21.07 – 21.08. LAV

Sa Rakovima uporno pokušavate da se usaglasite. Ako primetite da ne ide, ne insistirajte, jer se očito radi o disharmoniji. Okrenite se onim osobama sa kojima možete da nađete zajednički jezik, Vagama na primer. Stalni partner nudi spokoj, dok vas nova ljubav čini dodatno nesigurnim. Očekuje vas izlazak u javnost.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete natčovečanske napore kako biste postigli minimalne rezultate, pa je pitanje koliko se to isplati. Poželjno je pričuvati ono čega imate malo, a to je fizička kondicija. Ne nervirajte se zbog gluposti i pokušajte da budete oprezniji u komunikaciji sa okolinom. Poželjan je poseban oprez u saobraćaju.

23.09 – 22.10. VAGA

Da vam je lako – nije, ali šta da se radi? Ukoliko ste racionalno trošili psihofizičke potencijale, lakše ćete isplivati iz problema zdravstvene prirode. Kad vam je loše, to stanje prosto odbija okolinu od vas ili stvara dodatne komplikacije. Tešite se, jer će već sutra biti mnogo bolje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko budete spremni da uložite dodatni napor, ostvarićete željeni cilj. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud mučili i lišavali, jer ne samo da nećete uživati u realizaciji cilja već ćete uvideti da je on neodgovarajući, čak minoran. Vodolija vam nudi puno ljubavi, ali i neizvesnosti. Prihvatite njen poziv za izlazak.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nagli priliv energije, ukoliko ne budete oprezni, može dovesti do povreda. Nastojte da ne radite više poslova u isti mah, jer i preopterećenost ima cenu. Izbegavajte ljude i situacije koje vas čine agresivnim. Na emotivnom planu moguća su nerviranja usled različitog pogleda na problem.

21.12 – 19.01. JARAC

Ne dozvolite da depresija zakuca na vaša vrata. Okrenite se hobiju i osobama koje na vas deluju pozitivno, a odbacite od sebe sve ono što vas čini deprimiranim. Mogući su emotivni problemi, ili ih pak vi vidite tamo gde ih nema – oni su samo u vašoj glavi, a posledica su nesigurnosti i preosetljivosti. Sa Rakom sledi ozbiljan razgovor.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Novi izazovi su dobar način da izbegnete nerviranja i stresove koji vas već neko vreme opterećuju. Emotivna situacija je zanimljiva: jedna Škorpija na velika zvona ulazi u vaš život, pokušavajući da ga iz korena promeni. Nastojte da savladate neosnovan strah od gubitka slobode.

19.02 – 20.03. RIBE

Zbog čega ste postali tako lako ranjivi? Teško je saznanje da nemate na koga da se oslonite i poverite nekome ono što vas muči, ali i drugi su u sličnim situacijama, pa ne očajavaju. Dakle, niste izuzetak. Pokušajte da se usaglasite sa voljenom osobom. Možda ona nudi rešenje svih problema.

OSTAVI KOMENTAR