Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 16. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 16. oktobar 2012. godine

SHARE

26. rođendan danas proslavlja rumunska pevačica Inna.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nedostaje vam izdržljivost i upornost, i to upravo onda kada stvari treba privesti kraju. Razmišljate o tome da od svega dignete ruke i odustanete. Greška! Osobina da započinjete, a da drugi nastavljaju posao – tipična je za pripadnike ovog znaka. Vaša priroda je željna promena, ne može da se skrasi, ali to nije opravdanje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Za Bikove – fenomenalan dan. Uživate u svakom trenutku. U društvu voljene osobe najbolje se osećate, jer ste postigli totalnu harmoniju. Druženje vam takođe prija, ali sa osobama sa kojima delite interesovanja, umetnička ili neka druga. Ljubomorne scene vezu čine zanimljivijom.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto današnji događaji nagoveštavaju stvari bitne za budućnost, morate ih zapamtiti i ne nervirati se ukoliko do rezultata ne dođe odmah. U planu su savezi i druženja sa uticajnim ljudima, koji vam mogu biti od izuzetne koristi. Sledećeg meseca trebalo bi da se planovi realizuju, pa ne gubite nadu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Promenljivog ste raspoloženja i namćorasti. Uzrujavate se zbog svake sitnice, pa se stoga nemojte čuditi ako okolina pokuša da vas na kulturan način izbegne. Posebno ste omrženi među ženama. Razloga nema, pa bi bilo poželjno da se distancirate i shvatite da ne moraju baš svi da vas vole.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Niste u vrhunskoj formi. Razloga ima koliko hoćete, a glavni je bolest. Stoga utehu tražite daleko od sveta, jer ne želite da vas drugi vide kad niste u punom sjaju. Neki poduhvati zahtevaju štednju, što samo doliva ulje na vatru nezadovoljstva. Štednje se užasavate i unapred strahujete od nje. Nervoza!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Planirate kako da na adekvatan način uspostavite kontakt sa nekim iz inostranstva. Pošto do realizacije još uvek ne dolazi, okrenite se pisanju, učenju i drugim stvarima, jer vas očekuje priznanje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon da se opustite i prepustite životnim čarima. Okolnosti vam ne dozvoljavaju da se zamarate nevažnim stvarima. Zadovoljni ste, pošto ste usaglašeni najpre sa samim sobom. Ostvarujete harmoniju, ne samo sa voljenim bićem već sa celokupnim okruženjem. Nastavite ovim tempom. Biće sjajno!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Postupci su bez opravdanja, pa se mogu tumačiti jedino kao podvesne reakcije. Zbog čega se iscrpljujete, posebno sada kad niste puni energije i kad bi odmor bio idealno rešenje? Poželjno je okrenuti se lepšim stvarima, maštanjima, voljenoj osobi i umetnosti, kako biste ublažili nervozu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je uspešan dan u kreativnom smislu. Ukoliko se budete nervirali, to je samo naučeno ponašanje koje potiče od roditelja. Verovatno oni u sličnim situacijama slično reaguju. Razloga za paniku nema. Partner čini sve da vam udovolji, ali ste vas dvoje različiti po temperamentu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Živite u svom svetu u kom sve fantastično funkcioniše. Čim pokušate da nešto konkretnije preduzmete, nailazite na ograničenja. Pošto su sklonost ka virusnim infekcijama i malaksalost naglašene, u njima potražite odgovor na to što vam se ništa ne radi. Niste lenji, već su konkretni razlozi u pitanju.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Najbolje bi bilo da se udružite sa Jarcem, pa da maštate zajedno. Možda ste izloženi istim izvorima zaraze, pa se stoga nalazite u sličnoj zdravstvenoj situaciji. Planetarni uticaji su zajednički, ali to ne znači da ćete ih na isti način doživeti. Ipak ste različitog senzibiliteta. Vaše reakcije su burnije.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Želja za dominacijom postoji. Ukoliko ne povedete računa o postupcima, možete od sebe oterati ljude. Pošto vam samoća ne prija, morate misliti i na to. Druženje sa Škorpijama je uspešno, pod uslovom da se zna ko je glavni. Ipak ćete pred stihijom dotične osobe morati da ustuknete.

OSTAVI KOMENTAR