Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 16. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 16. jul 2013. godine

SHARE

The TeenNick HALO Awards in Hollywood

Svoj 23. rođendan danas proslavlja član grupe Big Time Rush, James Maslow.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Uspevate da uskladite reči i dela, tako da fantastično funkcionišete. Iskoristite ove trenutke, jer se ne dešavaju često. Bavite se unosnim stvarima i profitiraćete. Stišavate strasti prema partneru, i to u želji da ga malo držite u neizvesnosti. Opasnost ipak postoji: pošto vam je jezik brži od pameti, možete se izleteti i partneru otkriti svoje tajne adute i planove.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Moraćete da analizirate tuđe probleme i izvodite zaključke u želji da pomognete prijatelju. Narednih dana ćete se ponašati tajnovito, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Pojačajte samopouzdanje. Uskoro će vam zatrebati, jer vas očekuju značajni događaji. Možda ste se premorili, pa vam je potreban predah? Razmislite o odmoru, ako već niste!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nešto slavite. Budite samokritičniji pošto ste počeli ozbiljno da delite savete drugima. Čuvajte se skandala koje vam pravi konkurencija u cilju da vas omalovaži. Ne primajte ih k srcu. Spremno dočekajte događaje koji iziskuju ozbiljnu pažnju. Ukoliko želite da na miru uživate u nastupajućim događajima, poželjno je da svoju izraženu prepotentnost stavite pod kontrolu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Narednih dana obraćate pažnju na konkretne činjenice. Iskoristite navalu organizatorskih sposobnosti na najbolji način. Obrazovanje će vam pomoći da napredujete. Nalazite se u periodu odličnom za promenu statusa. Trenutno planirate kupovinu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Razmišljate o putovanjima, stranim zemljama, filozofirate, maštate. Morate doslednije stajati iza izgovorenih reči. Partner se sprema da vas prijatno iznenadi. Blaga prehlada.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušavate da svojim autoritetom postignete nešto što niste u stanju da postignete lepim rečima. Šta da se radi kad morate da se dovijate kako biste okolinu privoleli da odradi svoj deo posla. Neka vas ne iznenadi interesovanje za okultne teme.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Shvatate da morate biti lukaviji ukoliko želite da bude po vašem. Voljena osoba je opčinjena vama, pa će poželeti da učini sve kako bi dokazala svoju privrženost. Puno lepih trenutaka, akcije i ljubavi.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Shvatili ste da se treba okrenuti lepim stvarima. To može pokvariti neslaganje sa prijateljem. Važno je da ćete to rešiti mudrim potezimom. Lepo izgledate, lepo se osećate, šta biste više?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama su dani puni zadovoljstava i ljubavi. Uživate! Radost vam pričinjava voljena osoba, koja vas podstiče na kreativnost i inspiriše u poslu koji vas trenutno okupira. Imaćete uspeha u igrama na sreću. Podelite dobro raspoloženje sa voljenom osobom. Izvedite je nekuda.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Jedan od razloga za napetost potražite u premoru. Na sebe ste svalili više obaveza nego što možete da obavite, pa nije ni čudo što vam to teško pada. Stidljivost je jača od vas. Ova osobina se u znatnoj meri odražava na emotivni život. Ne želite da u odnosima sa suprotnim polom budete direktni, misleći da dotična osoba čita vaše misli, ali grešite.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period i dalje se nastavlja. Na opšte čuđenje okoline, savladavate krizu. Što su starije, Vodolije su sve šarmantnije i neobičnije. Istraživački ste orijentisani, pa ćete se shodno tome ponašati.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili ste preterano škrti ili široke ruke. Imaćete uspeha ukoliko se budete bavite trgovinom, ekonomijom, izdavaštvom. Jedna na brzinu doneta odluka biće više nego korisna. Ljubomorni ste na uspehe okoline, mada to krijete.

OSTAVI KOMENTAR