Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 16. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 16. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 53. rođendan proslavlja pop kraljica, Madonna.

21.03 – 20.04. OVAN

Nema razloga za brigu i nervozu. Planovi će vam se ostvariti, ali morate malčice pričekati i pri tom dati sve od sebe. Nemojte misliti da ste najpametniji, već poslušajte i savete kolega i dragih osoba. Katkad su i oni u pravu. Poslovni poduhvat koji ste preduzeli zahteva više fleksibilnosti, a manje impulsivnosti. Budite strpljivi i odmereni, i možete se nadati velikom uspehu.

21.04 – 20.05. BIK

U poslednje vreme, opsednuti ste neverstvom. Morate najpre rešiti probleme u postojećoj vezi, jer su oni uzrok takvog stava. Ne budite nepromišljeni, već sve odluke više puta odmerite. Na posao ne možete da se požalite, a ni na saradnike. Odgovara vam timski rad. Iako vam je zdravstveno stanje stabilno, ne precenjujete svoje fizičke mogućnosti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Teški ste i sebi i drugima. Nešto hoćete, a niste načisto šta je to? Delimičan uzrok nezadovoljstva leži u preosetljivosti i narušenom zdravlju. Kako i ne bi, kad se uzme u obzir to šta ste sve pretrpeli poslednjih dana. Da bi vas drugi voleli, morate prvenstveno voleti sami sebe.

21.06 – 20.07. RAK

Ideja o tome da ste nezamenljvi zaista je pogrešna. Imajte to na umu kad počnete nešto da radite, kako se ne biste kasnije nervirali i kajali. Iako želite da utičete na svoje šire okruženje, ne preterujte. Partner samo pokušava da vam pomogne, ali to čini na totalno pogrešan način.

21.07 – 21.08. LAV

Treba isplivati iz današnjih problema što je moguće lakše. Kako će vam to poći za rukom – neizvesno je, pošto se situacija komplikuje, a vi posustajete. Povucite se iz projekta, malo se odmorite i sa strane pogledajte u čemu grešite. Brzopletost vam neće pomoći, ali rekreacija hoće.

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspećete da ostvarite ono što ste zamislili, i to zahvaljujući šarmu i sugestivnoj moći. Lepa reč i gvozdena vrata otvara, pogotovo danas, kad je ljubaznost postala retkost. Na privatnom planu ne umete da budete tolerantni kao kad je posao u pitanju. Zato je uspeh srazmeran trudu.

23.09 – 22.10. VAGA

Dan je loš za sve što ima veze sa praktičnim stvarima, ali je odličan ako se bavite umetnošću i družite. Ne pokušavajte da ispravljate stavri koje nisu u vašem domenu. Neće vam poći za rukom, već ćete se samo sekirati. Obratite pažnju na zdravlje, jer nagomilana napetost donekle utiče na to da se osećate loše.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ne osećate se najbolje, i to zato što je zdravlje popustilo. Imate osećaj da mnogo više dajete nego što primate. Prija vam rad u samoći. Tešite se činjenicom da ste osoba koja ima brzu moć regeneracije. Sa lakoćom ćete isplivati iz trenutne zdravstvene krize.

23.11 – 20.12. STRELAC

Za divno čudo, miroljubivo ste nastrojeni, prožeti ljubavlju prema čovečanstvu. Takvo stanje pokušajte da prenesete na bliže okruženje, jer su upravo njemu potrebni vaša podrška i pomoć. Često veću pažnju poklanjate onima koji to ne zaslužuju, na uštrb bližnjih. Ispravite se.

21.12 – 19.01. JARAC

Zbog čega ste potišteni? Šta vas to muči? Zar ne postoji neko kome se možete poveriti? Odgovor je afirmativan, ali vi ne želite da prevaziđete stanje nezadovoljstva. Ono vam služi kao poštapalica bez koje ne umete da se snalazite. Problema imate sijaset, ali u glavi.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Budite veći optimista. Samo tako ćete uspeti da izađete iz zapetljanog problema. Ukoliko sebi sugerišete da ste u stanju da ga rešite, to će vam poći za rukom. U protivnom, samo ćete se nervirati. Malo introspekcije ne bi bilo na odmet. Koliki je deo vaše krivice u svemu?

19.02 – 20.03. RIBE

Grešite ako mislite da vam partner ne uzvraća isto merom. Pošto ste komplikovani, samo specijalni dokazi ljubavi mogu da zadovolje vaše kriterijume. Ako ste izabrali pogrešnu osobu, nude vam se dva rešenja: da promenite partnera, ili da se pomirite sa trenutnim stanjem. Treće mogućnosti nema.

OSTAVI KOMENTAR