Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 15. maj 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 15. maj 2012. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja Sunny, pevačica Girls’ Generationa.

21.03 – 20.04. OVAN

Nezadovoljstvo je za vama. Sad zapadate u drugu krajnost: egzaltirani ste jer ostvarujete sve ciljeve. Glavni razlog za talas inspiracije leži u kosmičkim silama koje vam nude šansu da uživate, prvenstveno u čulnim zadovoljstvima. Partner će do te mere uticati na neke vaše odluke da ćete biti prosto razoružani.

21.04 – 20.05. BIK

Škola je na prvom mestu, ali i nerviranja zbog nje. Normalno je da smo najranjiviji u odnosu na ono do čega nam je najviše stalo. Ukoliko se pokaže da ste se uzalud trudili, nerviraćete se. Mnogim Bikovima otvaraju se vrata za putovanje u inostranstvo. Pošto je zalogaj krupan, nikako ga ne smete propustiti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko budete precenili vlastite mogućnosti i radili više nego što možete da izdržite, javiće se nervoza, po principu “gde je tanko, tu se kida”.

21.06 – 20.07. RAK

Pošto vam se sve smučilo, morate nešto konkretno da preduzmete. Ne možete biti više u neizvesnosti kad su gorući problemi u pitanju. O čemu se radi – zavisi od konkretnog slučaja i od godina. Mladi Rakovi rešavaju emotivnu zbrku.

21.07 – 21.08. LAV

Iako ste osetljivi, morate da funkcionišete, jer prilike ne dozvoljavaju opuštanje. Bićete galantni i uglađeni, bilo da se radi o voljenoj osobi ili prijatelju. Mnogi Lavovi će se protiv nervoze boriti u okviru udruženja kom pripadaju. Samo ih istomišljenici mogu spasti konfuzije i zabluda.

22.08 – 22.09. DEVICA

Postižete javno priznanje. Iako radite ne zbog slave, već iz ljubavi, prijaće vam saznanje da drugi cene vaš trud. Morate povesti više računa o izdržljivosti i ne smete preterivati sa radom. Nervni sistem je na udaru, a psihosomatske bolesti moguće. Prema partneru se odnosite ironično, jer je to, po vama, zaslužio.

23.09 – 22.10. VAGA

Kreativno ste raspoloženi samo za lepe stvari. Uživate u svakom trenutku, posebno ukoliko su osobe pored vas one prave. Nadajmo se da jesu, pošto ste sa pogrešnima davno raščistili. Povedite više računa o zdravlju, jer ostale stvari držite pod kontrolom. To se jedino ne odnosi na večito bolnu temu – novac.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Izuzetno dobro funkcionišete na planu škole. Kad biste bili tako uspešni i kad su ostale stvari u pitanju, ljubav na primer? Ali pošto je trenutno jedino posao pod kontrolom, važno je obaviti sve što treba, jer će uspeh biti više nego očigledan. Zbog čega mučite partnera svojim teškim karakterom?

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve je u znaku kontaktiranja sa inostranstvom ili maštanja o dalekim krajevima. Ostvarujete materijalnu korist i na momente zaboravljate nezadovoljstva koja su vas ovih dana dosta potresala. Kad ste već ne pravom putu, družite se i sa vedrim osobama. Iskoristite jedan predlog.

21.12 – 19.01. JARAC

Morate se prilagoditi ili odustati – treće varijante nema. Pošto dobro razmislite o krajnjem ishodu kolebanja, pokušajte da emocije izbacite iz igre. Treba raditi ono što će doneti napredak, što znači da se do cilja ne dolazi lako. Trenutni događaji potvrđuju ovo pravilo. Okolina vas doživljava kao naporne. Smirite se!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neke Vodolije će biti do te mere egzaltirane da će pisati pesme i stvarati remek-dela, dok će one prizemnije patiti i nervirati se. Uzrok njihovih strahova leži u neraščišćenim emocijama. Morate biti načisto kad je partner u pitanju. Situacija zahteva da postupite po principu “poljubi ili ostavi”.

19.02 – 20.03. RIBE

Šta se to sa vama dešava? Zbog čega ste nervozni? Znate li da živce treba čuvati za stare dane. Pa kad je tako, krenite u šetnju sa nekim ko deluje smirujuće. Družite se s vedrim osobama.

OSTAVI KOMENTAR