Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 15. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 15. januar 2013. godine

SHARE

null

32. rođendan danas proslavlja američki reper Pitbull.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Baveći se specifičnim problemima, bežite od teške situacije, koja vas je već odavno zadesila. Prosto izbegavate da se sa njom otvoreno suočite. Uljuljkujete se raznim željama i nadama. Izbegavajte emotivno uživljavanje u tuđe teškoće, jer sopstvenih imate na pretek. U fazi ste duhovne evolucije.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Loša procena košta vas nerava. Planirate unapred nešto što zavisi od viših okolnosti, pa se nemojte iznenaditi ako ne dođe do realizacije. Od partnera previše očekujete, a dajete mu malo. Daleko ste od idealnih odnosa, mada niste ni svesni koliko. Snagu vam ulivaju planovi vezani za inostranstvo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Imate osećaj da se sva vrata pred vama zatvaraju. Kao da su se sile okomile protiv vas, pa nikako da se pomerite s mesta. Pošto je proces mišljenja trenutno ograničen, ne kukajte nad sopstvenom sudbinom, već nastojte da se zabavite stvarima koje relaksiraju. I kupovina pomaže.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovi su opsednuti zdravljem. Niste svesni toga da zbog iscrpljenosti i loše komunikacije sa okolinom, uz dodatnu preosetljivost, odlazite u bolest. Slaba tačka organizma je individualna. Ovih dana ukazaće se šanse za nove poslove. Sa Devicama možete doći u sukob, pa je poželjno držati jezik za zube.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sa jedne strane, nedostaje vam volja i upornost, dok sa druge pravite megalomanske planove bez realne osnove. Treba nekako naći ravnotežu, zlatnu sredinu. Budući da ste u negativnoj fazi, krhke telesne a i mentalne građe, poželjno je biti pasivan i mirno sačekati pravi momenat. Biće teško, budući da vas strpljenje izdaje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Puno radnih obaveza, lišavanja i duboke koncentracije, pod uslovom da ste zdravi. Pošto većina Devica to nije, leči se uz ograničeno kretanje. Ne donosite ovih dana krucijalne odluke pošto mogu biti na vašu štetu. Samo smirenošću prevazilazite krizu. Naglašena je sklonost ka infekcijama.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Budući da na materijalnom planu imate poteškoća, okrenite se duhovnosti. Bićete mirniji, a samim tim i zdraviji. To je teško sprovesti u delo, posebno Vagama, jer su sklone da troše znatno više nego što zarade. Sa partnerom – sve same nesuglasice. On misli da daje, a vi rasipate.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Svesni ste trenutnih okolnosti i kreativniji nego inače. Finansijska situacija menja se munjevitom brzinom, i to nabolje. Dan je povoljan za novčane transakcije, ugovore i poslove. Ukoliko planirate usavršavanje, krenite odmah, jer su vam zvezde naklonjene. Ljubav može da pričeka.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Dan je u znaku prijatnog i veselog iznenađenja. Očekuje vas uspeh u kreativnim poslovima, budući da posedujete mnoge talente. Nije vam loše, mada mislite da bi moglo biti bolje. Tek kad stvari krenu nizbrdo, shvatićete šta ste imali. Poželjno je biti svestan lepote trenutka i uživati u njemu sada.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto znate da sve postižete vlastitim radom, pomirite se sa tom činjenicom. Takva vam je sudbina. Na nju možete da utičete, ali ne želite. Ponosni ste, pa od drugih ne tražite usluge, dok na sebe svaljujete njihove obaveze. Partner je priča za sebe, a veza u kojoj ste – čista simbioza.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Na sve strane – ograničenja. Imate osećaj da ćete da puknete od muke. Iako to spolja ne pokazujete, stanje inhibicije je evidentno. Stoga je uputno ne izazivati sukobe sa okolinom i ne komplikovati stvari ukoliko želite da što pre izađete iz krize. Partnera izbegavajte koliko to prilike dozvoljavaju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Na materijalnom planu su moguća ograničenja, ali su zato duhovna iskustva bogata. Budite srećni zbog toga. Ne zakerajte kad su odnosi sa okolinom u pitanju, već se bavite hobijem i stvarima koje pokazuju vidljive rezultate. Neki planovi stagniraju zbog viših okolnosti.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR