Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 13. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 13. novembar 2012. godine

SHARE

43. rođendan danas proslavlja glumac Gerard Butler.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iskoristite pravi momenat i dobro raspoloženje za timski rad, jer niste uvek u tako dobroj formi. Imaćete koristi od partnerstva bilo koje vrste. Pred vama je izuzetno uspešan dan koji obećava više nego što pretpostavljate. Druženje sa Devicama i Blizancima veoma je konstruktivno i inspirativno.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Ulažete enormne količine snage, koja je skoro na izdisaju, kako biste rešili problem. Skloni ste burnim reakcijama i postupcima od kojih imate slabe koristi. Poželjno je naoružati se oprezom i strpljenjem kako biste izbegli nasrtaje neistomišljenika i opasnosti od povreda. Oprezno u saobraćaju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

I dalje ste pod naletom energije. Pošto je to ujedno i stvaralačka energija, iskoristite je na raznim frontovima. Izgledate božanstveno, osećate se fantastično, a razlog je subjektivan. Ovih dana srećete osobu svog života i doživljavate nezaboravne trenutke. Ovnovi vam izuzetno prijaju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Do izražaja dolazi vaša elokventnost i obaveštenost. Znate sve što se zbiva oko vas. Pravi ste savetodavac kada je reč o egzistencijalnim problemima. Ljubav, glavna pokretačka snaga i smisao vašeg života, potrebnija vam je nego ikad, ali ste okruženi pogrešnim osobama. Imate utisak da vas niko ne razume. Ne žalite se, sami ste birali!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Srećni ste i zadovoljni. Učinili ste sve što je u vašoj moći, pa sada na miru uživate u priznanjima. Ukoliko se niste iskazali na adekvatan način, negde grešite. Razmislite gde bi to trebalo da bude, pa se korigujte. Astrološki gledano, očekuje vas i emotivna i materijalna satisfakcija, ali i odlična investicija.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Stvaralačka snaga i mašta pomažu vam da se bavite kreativnim radom i postignete zapažene rezultate, ne zapostavljajući ni afektivnu stranu. Sa partnerom osvežavate vezu. Nežnosti, maženja i paženja biće na pretek. Ako vam Lav dosadi, okrenite se Vagi ili Biku. Imate mnogo toga zajedničkog.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto postoji opasnost od nasrtaja grubih osoba, povreda u saobraćaju, ali i povreda druge vrste, samo ispravnim postupcima ih možete izbeći. Oprezno se ponašajte, bar danas, jer vam nije lako. Ulažete enormne količine i fizičke i psihičke snage kako biste prevazišli problem. Razmislite da li se to isplati?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pod uslovom da ste se ulenjili, razdrmajte se i aktivirajte. Ne propuštajte prilike, jer se one neće ponoviti. Iskoristite kratak predah za emotivnu stabilizaciju i napredak. Spremajte se za korenite promene. Spajate korisno sa lepim. Problemi sa telesnom težinom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Udružite se sa Ovnom – biće ludo i nezaboravno. On je u dobrom raspoloženju, pa vam može ponuditi puno strasti i nežnosti. Svi današnji postupci baziraju se na fizičkoj privlačnosti, bogatom duhovnom životu i osećanjima. Harmonični ste sami sa sobom.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Kolebate se u vezi sa jednom odlukom, a vreme prolazi. Pošto ste sputani, i to bez razloga, aktivirajte se i uključite u poduhvate, jer je ovo na izvestan način vaša godina. Radite na jačanju samopouzdanja i potencirajte masu pozitivnih osobina kako biste što bolje funkcionisali. Pravi je momenat za sklapanje ugovora.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Borite se protiv ograničavajućih faktora. Okolina vas ne doživljava ozbiljno, ne obraća pažnju na vaše stavove. Kad shvati suštinu, biće kasno, ali za okolinu, ne za vas. Već duže vreme profitirate. Polako ali sigurno se oporavljate od zdravstvenih i ljubavnih jada.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Samo diplomatijom izbegavate sukobe. Svađe sa partnerom nastaju zbog para. Mogući su i zdravstveni problemi. Ukoliko posvetite više pažnje tom segmentu života i ne opterećujete se drugima, isplivaćete iz problema. Već duže vreme ste u neadekvatnom okruženju. Razmislite o tome.

OSTAVI KOMENTAR