Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 13. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 13. decembar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan svoj 22. odnosno 30. rođendan slave pevačice Taylor Swift i Amy Lee.

21.03 – 20.04. OVAN

Posao zahteva promenu načina rada ili korišćenje novih tehnoloških dostignuća. Pošto volite pionirske poduhvate, ovu činjenicu prihvatate sa lakoćom. Problem nastaje kada se treba suočiti sa shvatanjima suprotnim od vaših. Svađate se i nervirate. Budite oprezni, zbog mogućnosti povreda.

21.04 – 20.05. BIK

Zahvaljujući inventivnosti, rešavate probleme. Na planu škole sve relativno dobro funkcionišete, što se ne može reći za odnose sa suprotnim polom. Tu tvrdoglavo dokazujete da ste u pravu, jer ne umete da budete lukavi i taktični. Kad bolje razmislite, osoba koja iz ove situacije izlazi kraćih rukava – upravo ste vi.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nalazite se u prelaznoj fazi. Svesni činjenice da ono što vam se dešava ne može dugo da traje, razmišljajući o tome samo sebi kvarite zadovoljstvo. Poželjno je opustiti se i uživati ne samo u prijatnim ljubavnim događajima već i u realizaciji izvesnih umetničkih ideja. Nastojte da živite u ovom trenutku.

21.06 – 20.07. RAK

Ne osećate se najbolje, mada bez vidljivih razloga. Okrenite se isključivo sebi i sopstvenom zdravlju. Pokušajte da merama prevencije sanirate problem. Pijte vitamine i šetajte. Evidentno je da se nalazite pred važnim životnim promenama koje zahtevaju prilagođavanje.

21.07 – 21.08. LAV

Pred novim ste počecima. Za neke Lavove ti počeci su dobri, za neke nisu – sve shodno zaslugama. Pošto svoje ideje bezobzirno namećete okolini, da li ste se zapitali koliko je to nervira? Možda bi trebalo nešto kod sebe da promenite? Najteže je osloboditi se starih loših navika. Kucnuo je čas da to učinite.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako analizirate do detalja sve oko sebe, svesni ste da vam je lepo, ali živite u strahu ne znajući koliko će to da traje. Iskoristite to što sve poslove obavljate sa lakoćom, ali ne zanemarujte ni emotivne potrebe. Partner će biti iznenađen nepristojnim predlogom s vaše strane. Nije se tome nadao.

23.09 – 22.10. VAGA

Zadovoljni ste postignutim, ali isključivo na školskom planu. Kad su kontakti sa okolinom u pitanju, projektujete sopstvena nezadovoljstva, svađate se i donosite nepromišljene odluke. Neke Vage su u fazi zaljubljenosti. Rakovi im trenutno najviše odgovaraju. Ni Vodolija nije loše rešenje.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Timski rad donosi veliki uspeh. Moguće su nesuglasice sa voljenom osobom koje vas pobuđuju da razmislite i tome da od svega dignete ruke. Budite strpljivi, jer će vreme pokazati da li ste i u kojoj ste meri jedno za drugo. Poželjno je da se ovih dana okrenete poslu. Ljubav može da sačeka povoljniji momenat.

23.11 – 20.12. STRELAC

Samouvereni ste u izvesnoj situaciji, ali se postavlja pitanje da li je i u kojoj meri ona bezbedna. Zvezde su vam naklonjene, a nezadovoljstvo prolazno. Strpite se koji dan jer ćete biti pred raznovrsnim iskušenjima. Ništa strašno, pod uslovom da se na vreme osigurate. Pamet u glavu!

21.12 – 19.01. JARAC

Od posla u koji ste dugo ulagali i kojem ste se nadali želite da odustanete. U fazi ste prekida pregovora, rastanaka i povlačenja. Ako se udružite sa osobom rođenom u znaku Raka, bićete u situaciji da plačete jedno drugom na ramenu. Kad bolje razmislite, put je jedino moguće rešenje.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Situacija zahteva brze odluke i brze reflekse. To može dovesti do gubitka samokontrole i raznih uzbuđenja. Krajem dana ćete biti zadovoljni, jer je uspeh, uprkos iznenađenjima, neminovan.

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto na okolnosti možete da utičete, napravite kratak predah i okrenite se onima kojima je vaša pomoć neophodna, kako biste im olakšali muke. Savet: povedite računa o sebi, jer niste u formi.

OSTAVI KOMENTAR