Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 12. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 12. mart 2013. godine

SHARE

null

29. rođendan danas proslavlja američka glumica Jaimie Alexander.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iskoristite pravi trenutak da ostvarite ideju; nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu, ne možete se požaliti ni na osobu pored sebe. Ona čini sve da vam ugodi i olakša obaveze. Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za ljubav upravo je nastupio.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Osećate snažnu potrebu za ljubavlju, imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe, čak nezaboravne trenutke. Budite nežniji, suptilniji, ne pokazujte grubo svoja osećanja. Srećni ste i zaljubljeni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko sebi zadate nemoguće i precenite sopstvene mogućnosti, nervna napetost će neminovno nastupiti. Stoga morati smanjiti apetite. Okupiraju vas poslovi. Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Književnost je na prvom mestu. Strelci su dobitna kombinacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U elementu ste. Uspevate da se maksimalno opustite i uživate. Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. Još kad biste uspeli da smanjite porciju i da se disciplinujete u ishrani, gde bi vam bio kraj?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

I dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti ovim tokom, ali ste imali puno sreće. Dobro se osećate, raspoloženi ste i komunikativni. Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik. Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nervoza je prateće osećanje koje vas u mnogome može blokirati. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ne ulazite u rasprave. Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Ljudi oko vas nisu u stanju da prate dinamiku mentalnog sklopa jedne Device. Jedino Blizancima i Strelcima to polazi za rukom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je uspešan dan. Osećate se dobro i želite da takvo stanje podelite sa najbližima. Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umete da delite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u onom prvom. Zato ste voljeni i rado viđeni na svakom mestu. Blago vama.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Da li ste primetili da često mislite kako ste najpametniji. Niste ni svesni koliko okolini smeta vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo. Te mane morate pod hitno nekako savladati, jer u protivnom može da trpi ne samo prijateljstvo već i ljubav. Partner već razmišlja o radikalnim koracima. Zato – pamet u glavu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Period lakoće i optimizma smenjuje se sa nezadovoljstvom i nervozom. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima. Škola ne sme da oseti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Da li ste se zapitali dokle će moći da izdrži ovakvo ponašanje? Ne brinite – uskoro ćete biti kao novi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto ste spremni za saradnju i kompromise, sa lakoćom ostvarujete ideje. I više od toga: odlično se osećate jer vladate situacijom na svim poljima. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže, priznaćete!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Iako situcija zahteva proveru nerava, uspešno je prevazilazite. Brzopleto donosite odluke, munjevito dejstvujete, ali brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. Savetuje se odmor i pasivno komuniciranje u vidu vođenja prepiske. Metabolizam je loš, skupljanje tečnosti u organizmu veliko, pa otuda i osećaj tromosti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Svi kritikuju jadne Rakove da su ovisnici o novcu, ali ih nežne Ribice u tome nadmašuju. Doduše, one mrze novac, pa je to jedan od razloga zbog koga ga tako munjevito troše. Ipak, sačuvajte nešto i za crne dane.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR