Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 12. jun 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 12. jun 2012. godine

SHARE

31. rođendan danas slavi supermodel iz Brazila, Adriana Lima.

21.03 – 20.04. OVAN

Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka tome. Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, a ukoliko ste još uvek sami, možete se nadati zanimljivom susretu. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka, tako da ne treba da gubite vreme na druge stvari. Uzbudljivi događaji su na pomolu. Uživajte dok možete.

21.04 – 20.05. BIK

Osećate potrebu da dokažete sopstvenu vrednost. Nadajte se uspehu. Iako niste pred očima javnosti, bićete vođa u svome okruženju. Ambicija je izražena, pa vam neko može ponuditi rukovodeći položaj. A ljubav? Mladi Bikovi rešavaju emotivnu zbrku. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Narednih dana ćete se baviti isključivo ličnim problemima. Odlično funkcionišete u suočavanju sa izazovima, izuzetno dobro organizujete poslove i imate uspeha u svemu čime se bavite. Neki Blizanci će biti izrazito društveni, a neki osobenjaci i namćori – sredine nema. Naglašena je individualistička crta karaktera.

21.06 – 20.07. RAK

Normalno je da smo najranjiviji u odnosu na ono do čega nam je najviše stalo. Mnogim Rakovima otvaraju se vrata za putovanje u inostranstvo. Pošto je ponuda primamljiva, ne smete je propustiti. Potrebno je da se izvesno vreme izolujete i oporavite od bolesti ili premora izazvanog burnim životnim događanjima poslednjih dana. Nedostaje vam samopouzdanje, pa se često plašite neuspeha.

21.07 – 21.08. LAV

Skloni ste ozbiljnijem pristupu i učenju, tj. proširivanju saznanja. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti i pukih maštanja, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti sa puta i mogućnost da nekuda otputujete. Možda ćete upravo na tom putu naći svoje emotivno ispunjenje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući istraživačkom duhu, postići ćete zapažene rezultate u onom čime se bavite. Devicu niko ne sme potcenjivati, pošto je osoba na koju se u tom pogledu svako može osloniti. Imate nečiju podršku. Morate povesti više računa o izdržljivosti i ne smete preterivati sa radom. Nervni sistem može biti na udaru, a tu su i moguće psihosomatske bolesti. Dakle – sve sa merom!

23.09 – 22.10. VAGA

Morate početi da osluškujete potrebe partnera ukoliko želite da olakšate sebi život. Narednih dana mogući su problemi sa zakonom, ali i zdravstveni problemi; nemojte ih prepustiti slučaju, jer vam mogu zagorčati život. Većina pripadnika znaka srećno će prebroditi opasnost. Mislite i na večito bolnu temu – novac, a ne zapostavljajte ni prijatelje, kao ni rođake koji vas zdušno podržavaju.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život. Da li ste razmišljali o sportu?

23.11 – 20.12. STRELAC

Privučen magnetizmom i šarmom kojim zračite, suprotni pol prosto se lepi za vas. Pošto su naredni dani dobri za sport, ljubav i sve lepe stvari, okrenite se njima. Bićete zadovoljni. Iskoristite jednu primamljivu ponudu.

21.12 – 19.01. JARAC

Zdravstveno stanje nije loše, odnosi sa porodicom takođe, a ni novac vam ne zadaje probleme. Dom i porodica će vam pomoći da se dodatno emotivno obezbedite. Poželećete da prijatnu domaću atmosferu učinite još toplijom, makar to bilo i premeštanje nameštaja i oplemenjivanje životnog prostora detaljima. Na emotivnom planu, nadajte se divnim trenucima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Komunikativiji ste i društveniji nego inače. Na fleksibilan način rešavate međuljudske odnose, u pravom trenutku donosite ispravnu odluku. Slobodno vreme je povoljno za pisanje i planiranje putovanja.

19.02 – 20.03. RIBE

U potrazi ste za vrednostima materijalne i duhovne prirode. Imate podršku uticajnih prijatelja. Dan provodite u razmišljanjima o tome kako da na ekstravagantan način potrošite novac koji imate. Srećni ste, pa to stanje želite da podelite sa dragim osobama. Razlog za toliku sreću jeste nov posao koji je u izgledu. Krenite u šetnju sa nekim ko na vas deluje smirujuće.

OSTAVI KOMENTAR