Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 12. februar 2013.

Tvoje zvezde za utorak, 12. februar 2013.

SHARE

Svoj 20. rođendan danas će proslaviti Jennifer Stone, zvezda serije “Wizards of Waverly Place”.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kada je u pitanju novac, idete iz krajnosti u krajnost: ili štedite ili rasipate. Razmenjujete iskustva sa prijateljima u želji da rešite problem.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Puni ste optimizma i jake volje da završite započeto. Morate staviti pod kontrolu egoizam, posebno u odnosu prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne vašoj kontroli, kao što, uostalom, i vi izmičete njegovoj? Slobodnim Bikovima nova ljubav kvari neke planove.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sami ste sebi najveći prijatelj. Zato podrobno analizirajte sve svoje dosadašnje postupke, kao i postupke drugih, pa ćete shvatiti ko je zapravo u pravu. Možda ste preterali sa osuđivanjem nekih osoba iz bliže okoline, a možda vas one nisu ni shvatile na pravi način, pa je vaša ljutnja na njih bezrazložna.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Bavite se sobom i onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Pod uslovom da u tome ne preterate, ispravno ćete postupiti. Pošto je mogućnost da skrenete u osobenjaštvo prisutna, počnite intenzivno da se družite sa prijateljima i da sa njima razmenjujete iskustva.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

I dalje nižete uspehe. Stalo vam je ne samo do toga da vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Opasnost vreba u vidu arogancije i prepotentnosti, ali s tim manama se da izboriti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste po prirodi praktični, lako možete zapasti u situaciju koja će blokirati ovu vašu osobinu. Budite dodatno oprezni i ne zalećite se.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešno se oporavljate od zdravstvenih problema. Mnoge Vage imaju problema sa muškom osobom, bilo da se radi o roditelju, partneru ili šefu. Manje pričajte, a više radite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge usamljene Škorpije napokon će shvatiti prednost života u bračnoj zajednici. Ukoliko nisu legalizovale vezu, eto prilike! Ako upravo ovih dana sklapate brak, šanse da on uspe veoma su velike.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Na izvestan način ćete se i emotivno srediti. Iako ste bili prilično nervozni, ukućani su vas trpeli znajući da je to stanje prolazno. Sada im se predano posvećujete, jer se osećate donekle krivim.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto ste umislili da ste nezadovoljni svojim emotivnim životom, maštaćete kako da prevarite partnera. To, na sreću, najverovatnije nećete učiniti, jer ste osoba koja drži do moralnih vrednosti. Ukoliko tako nešto ipak sprovedete u delo, stalnom partneru ćete uručiti “crveni karton”, jer ne volite da sedite na dve stolice. Volite čiste situacije.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nesigurnost u sebe i neraspoloženje vešto prikrivate. Ne želite da niko o vama stvori utisak kao o slaboj i neuspešnoj osobi. Stoga živite pod unutrašnjim pritiskom, potiskujete nervozu, ali, tešite se, ona će ubrzo postati daleka prošlost.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od napetosti koju ste potisnuli. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete dovodi vas, bez osnovanih razloga, do blage nervoze. Pokušaćete da u društvu istomišljenika zaboravite na probleme i u tome ćete uspeti.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR