Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 11. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 11. septembar 2012. godine

SHARE

35. rođendan danas proslavlja američki reper i glumac Ludacris.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Želite da mnoge ideje i planove sprovedete u delo, a niste svesni mogućnosti. To dovodi do maksimalnog crpljenja nerava, samim tim i do sklonosti ka povredama. Budite oprezni u saobraćaju, jer obavljanje više poslova u isto vreme smanjuje koncentraciju, pa su mogućnosti nezgode veće.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zahvaljujući stvaralačkoj snazi, krećete u nove poduhvate. Oni se odnose na umetnost, ljubav i druge lepe stvari. Stvarate bolje životne uslove. Pošto ste neke stvari raščistili sa samim sobom, na nov način pristupate raznim problemima. Menjajući sebe, menjate i odnos drugih prema vama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izuzetno kreativan i prijatan dan. U svom ste elementu. Bavite se stvarima koje volite, sami ste sebi dovoljni. Kad biste samo uvek mogli da vladate sobom kao što to činite u ovom trenutku. Razloga za dobro raspoloženje ima više: zaljubljenost, školski uspeh, povoljni uticaji planeta.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Zdravi ste i jaki, bar trenutno. To vam pomaže da uložite iznenadne napore kako biste prebrodili izvestan problem. Morate se prilagoditi tuđim pravilima igre, što vam neće lako pasti. Iako ćete imati vidljive rezultate, morate biti oprezni, jer je pojačana sklonost ka nezgodama. Nervni sistem je na probi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da se distancirate od okoline, koliko god je moguće. Svi mi imamo problema, tako da prvenstveno moramo da se usredsredimo na njihovo rešavanje. Od tuđih treba bežati, posebno ako vas oni opterećuju. Šta vredi da se udubljujete u stvari na koje ne možete da utičete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Hiperaktivan dan. Bar ne mislite na zdravstvene probleme, pošto ste okupirani školom. Mlađi pripadnici znaka razmišljaju o putovanjima, a stariji su opsednuti načinima da zarade novac. Pojačajte dozu optimizma i ne težite po svaku cenu za uspehom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Okrenite se novim sadržajima, bavite se umetnošću i drugim lepim stvarima, kako biste prebrodili krizu. Nađite “ventil” da biste iz sebe izbacili nezadovoljstvo koje vas povremeno prati.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Napokon možete da odahnete. Neke stvari su se iskristalisale, pa znate na čemu ste. Ukoliko budete razumniji, moći ćete da iz situacije izvučete maksimum. To se odnosi na partnera, sa kojim morate da promenite način komuniciranja.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Odličan dan za ljubav. Lepo se osećate. Ako krenete u “akciju” u društvu Ovna, biće super. Recite mu sve lepe stvari koje vam već duže vreme leže na srcu, a na koje ste, ophrvani brigama, zaboravili. Nadajte se uskoro velikim promenama, i to nabolje, ali i velikoj odgovornosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nezadovoljni ste zbog destruktivnih uticaja sa strane i mislite da vam mogu pomutiti sreću koja je na vidiku. Morate im se svom snagom odupreti i preći sa reči na dela. Od briga i plakanja može vam biti samo gore. Situacija je, na svu sreću, prolazna. Budite razumni i strpljivi, a ne malodušni.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ukoliko uporno budete insistirali na savom perfekcionizmu, nezadovoljstvo je neizbežno. Zato budite optimista i gledajte bolju stranu stvari. Zreliji pripadnici znaka trenutno su u fazi zaljubljenosti, ali su nesigurni u sebe i svoj šarm.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Dišete punim plućima. Zadovoljni ste i srećni. Dobili ste sve čemu ste se nadali. Uživajte u danu koji je pred vama, potrudite se da bude što raznovrsniji i kreativniji. Nemojte dopustiti da vas savladaju mračne misli. Planete vas u svemu podržavaju.

OSTAVI KOMENTAR