Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 11. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 11. decembar 2012. godine

SHARE

null

16. rođendan danas slavi američka glumica Hailee Steinfeld.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Družite sa bolesnim ljudima ili vaše zdravlje popušta. Poželjno je posvetiti pažnju sebi i nalaženju unutrašnjeg mira. Ne opterećujte se drugima, jer sa njima ne nalazite zajednički jezik. Prazne reči vas zamaraju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Niste u situaciji da najbolje funkcionišpete i ispravno odlučujete, i to uglavnom zbog slabosti organizma i sklonosti ka prehladama. Mada okolnosti nalažu maksimalno angažovanje, radite samo onoliko koliko možete.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Problemi nervnog sistema izazvani su saznanjem da ste živeli u iluzijama. Pokušajte da savladate opštu unutrašnju zbrku. Biće teško, ali se postavlja pitanje koliko vi to želite. Najlakše je zapasti u takvo stanje i tražiti krivicu u drugima. Očekuje vas put u inostranstvo, pa razmišljajte o tome.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U ljubavi su mogući konflikti, i to zato što ste nesigurni i što na partnera nesvesno prenosite nervozu. Radite više na sebi, na jačanju svesti o sopstvenoj vrednosti, jer je to jedini pravi način da izbegnete ljubomoru i posesivnost. Iskoristite sopstvene potencijale tako što ćete menjajući sebe uticati na to da i drugi budu bolji.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Želite da se izolujete, jer u samoći najbolje funkcionišete. Zbog čega se neprijatno osećate u prisustvu drugih? Zbog čega ste nesigurni, nervozni i napeti? Nemate razloga za to ali upravo iz trenutne situacije nastojte da izvučete adekvatnu pouku.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Oslušnite intuiciju, koje imate na pretek, jer vam ona govori šta trenutno valja činiti i kako se treba ponašati. Želite da neke stvari isplanirate unapred, što i nije tako loše, jer uskoro dolaze teža vremena. Pošto to na izvestan način predosećate, polako ali sigurno pokušavate da ublažite probleme.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U konfliktu ste između želja i mogućnoti. Treba napraviti kompromis i zadovoljiti se onim što imate. Vodite računa o praktičnim stvarima i zdravlju. Opasnost od virusa vreba sa svih strana, pa vas može ograničiti u kretanjima. Pokušavate da jednu Ribu iz okruženja u nešto ubedite, ali uzalud.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ograničenja na svim frontovima samo su posledica bolesti hronične prirode. Škorpije je zahvatila prehlada, mada je većina pripadnika znaka sklona reumatskim problemima. Stoga se savetuje rad u tišini. Iako je pomoć koju dobijate od starijih ljudi neznatna, ipak ste zadovoljni. Samo neka vam ne odmažu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izbegavajte javne skupove i nastojte da komunikaciju svedete na minimum, zbog mogućnosti prehlade. Što se posla tiče, budite realniji. Ne dozvolite da ponovo budete opečeni neprijatnim iskustvom. Kad bolje razmislite, glava ne služi samo za češljanje kose. Razum ipak mora da pobedi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Više verujte sebi i sopstvenim mogućnostima ako želite da budete zadovoljni. Ne zavaravajte se time da ste nešto izuzetno postigli, jer činjenice ukazuju na mesto gde se trenutno nalazite. Dobijate ni manje ni više nego ono što ste zaslužili. Iskoristite pojačanu energiju za postizanje uspeha.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Naporan rad i sporo postizanje rezultata. Pošto biste vi hteli nešto da “zbrzate”, a ne možete, pomirite se sa činjenicom da danas treba funkcionisati radno, pa pronađite mir u tišini sopstvenih misli. Ako pokušate da dođete do nemogućih stvari, samo ćete se razboleti. Ni na koga se ne možete osloniti.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Budite oprezni kad su prevare u pitanju. Ne investirajte u stvari koje nisu proverene i ne oslanjajte se na ljude koji vas lako mogu pogrešno usmeriti. Povodljivost je vaš glavni problem ovih dana. Čuvajte novac i dokumenta, jer ih možete lako izgubiti, ili vam ih neko može ukrasti. Druženje sa Devicama je inspirativno.

OSTAVI KOMENTAR