Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 10. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 10. septembar 2013. godine

SHARE

Paris Fashion Week Haute Couture F/W 2013-2014 - Chanel Interior ***NO TABLOIDS***

Svoj 80. rođendan danas proslavlja istinska legenda modne industrije, Karl Lagerfeld

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osećate jer vam upravo to prija. Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača snaga, ali, pošto ste pametni i znate šta hoćete, uspećete da prebrodite slabosti. Ne morate uvek na tuđu reč da odgovarate bujicom.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste se do mile volje provodili i shvatili da vam taj stil života ne odgovara, krećete u ljubavno osvajanje. Obaveze idu teško, zahtevaju  puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo. Jasno mu to dajete do znanja. Planirate nove životne uslove.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Moraćete neke stvari sami da odradite, da se angažujete više nego što ste planirali, što krajem dana može rezultirati nervnom napetošću. Izvesna situacija zaista je rizična, ali morate rizikovati.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Spremno izlazite u susret zahtevima okoline. Zauzimate se za druge, mada sami nemate čvrst oslonac kad se nađete u teškoj situaciji. Treba biti manje ponosan, a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite o tome.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije. Jedno kajanje vam u tom kontekstu ne gine. Čuvajte slabu tačku organizma – srce. Budite oprezni, jer ćete samo tako izbeći povredu. Vodolija vrši atak na vašu ličnost.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve obaveze morate da svalite na svoja nejaka pleća. Pošto ste dozvolili da vas okolina doživljava kao osobu sposobnu za sve, a ne umete da kažete ne, onda morate i da zapnete. S vremena na vreme koristite sitnu laž ili izgovor, ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas smaraju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Odličan dan za ljubav i emotivno zadovoljenje, ali loš za sve ostalo. Na planu zadataka, stvari idu teško i zahtevaju dodatnu snagu, koju, nažalost, nemate. Zato se okrećete partneru ili novoj simpatiji, ukoliko ste slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. Savetuje se konstruktivnije razmišljanje o vezi u kojoj ste. Da li je to ono pravo? Da li idealizujete partnera? Mnoštvo pitanja zahteva ozbiljniji pristup problemu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na finansijska ulaganja. Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Još uvek niste u stanju da ostvarite neke zamisli.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladavate teškoće.  Pošto ćete uskoro istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom, u želji da od njega dobijete podršku. Nažalost, ona izostaje, a vi kao po običaju ostajete bez pomoći onda kad vam je najpotrebnija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Ukoliko budete razumeli slabosti okoline i izbegavali udubljivanja u rasprave, moći ćete još više da uživate u prijatnim događajima u okviru porodice.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga birajte vedre ljude, smejte se i radujte, jer je to pravi lek za dušu. Moguća je nesanica.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR