Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 10. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak, 10. jul 2012. godine

SHARE

40. rođendan danas slavi zanosna glumica Sofia Vergara.

21.03 – 20.04. OVAN

Suviše vatre prisutno je u trenutnim zbivanjima. Odlično se osećate jer vam toplota i te kako prija. Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, ali, pošto ste pametni i znate šta hoćete, uspećete da prebrodite slabosti.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste se dosta provodili i shvatili da vam taj stil života ne odgovara, krećete u ljubavno osvajanje i smirivanje. Planirate nove, bolje životne uslove.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko vam bude potrebna podrška sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak. Moraćete neke stvari sami da odradite, da se angažujete više nego što ste planirali, što može krajem dana rezultirati nervnom napetošću. Izvesna situacija je rizična, no ukoliko reskirate, možete nešto i dobiti.

21.06 – 20.07. RAK

Spremno izlazite u susret zahtevima okoline. Altruistički ste nastrojeni, što vam se ne dešava baš često. To je sasvim dovoljno, jer i vi kad se nađete u teškoj situaciji nemate čvrst oslonac. Treba biti manje ponosan, a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite malo o tome.

21.07 – 21.08. LAV

Nemate vremena za gubljenje. Kako ste toga svesni, ulažete dodatne napore ne biste li izvukli maksimum iz trenutne situacije. Jedno kajanje vam u tom kontekstu ne gine. Čuvajte slabu tačku organizma – srce, i budite oprezni, jer ćete samo tako izbeći povredu. Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Možda baš zato što joj se dopadate?

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve obaveze ćete morati da svalite na svoja nejaka pleća. Pošto ste dozvolili da vas okolina doživljava kao osobu sposobnu za sve, koja ne ume da kaže ne, onda morate i da zapnete. S vremena na vreme izvucite iz rukava neku spremnu sitnu laž ili izgovor ukoliko želite da se sačuvate od napasnika.

23.09 – 22.10. VAGA

Odličan dan za ljubav i emotivno zadovoljstvo. Zato se okrećete partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav – imaju prednost u hijerarhiji koju ste sebi postavili.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu. Savetuje se konstruktivnije razmišljanje o vezi u kojoj ste. Da li je to ono pravo? Da li idealizujete partnera? Mnoštvo pitanja zahteva ozbiljniji pristup problemu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Partner vas u svemu podržava.

21.12 – 19.01. JARAC

Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladate teškoće i postignete uspeh u poslu. Pošto ćete uskoro istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku. Nažalost, ona može izostati, a vi se potrudite da tako ne bude. Umete vi to, još kako.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto imate uspeha u igrama na sreću, nadajte se dobitku. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Ukoliko budete razumeli slabosti okoline i izbegavali udubljivanja u rasprave, moći ćete još više da uživate u prijatnim događajima u okviru porodice.

19.02 – 20.03. RIBE

Sentimentalno ste raspoloženi, prijemčivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga, birajte vedre ljude, smejte se i radujte, jer to je pravi lek za vašu dušu. Moguća je nesanica.

OSTAVI KOMENTAR