Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 10. januar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 10. januar 2011. godine

SHARE

67. rođendan danas proslavlja legendarni pevač Rod Stewart.

21.03 – 20.04. OVAN

Nedostaje vam samouverenost i optimizam, pa stoga želite da od nečeg odustanete. Grešite! Morate biti strpljivi, jer će ishod ipak biti povoljan. Prijatelji će vas zamoliti za savet, pa ćete dan provesti u analiziranju njihovih problema. Pošto je mašta izražena, budite kreativni i ovaplotite svoje umetničke zamisli.

21.04 – 20.05. BIK

Zahvaljujući enormnim količinama ideja, ostvarićete zavidne rezultate. Zadovoljni ste i originalni, pa ste rado viđen gost na svakom mestu. Pošto su danas prijatelji u prvom planu, pravite kratak predah i provodite sa njima prijatne trenutke.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Opasnost dana vreba u vidu površnosti i brzopletosti. Ne drži vas mesto. Taman vam nešto zaokupi pažnju, kad se pojavi nešto novo. I tako redom.

21.06 – 20.07. RAK

Izbegavajte nagle, nepromišljene poteze i reči, jer ste već imali loših iskustava u vezi s tim. Oprezno sa svima, kako ne biste postali žrtva tuđih mahinacija. Niste ni svesni koliko su ljudi zli i skloni ogovaranju, a Vi sami osetljivi. Kako se ne biste pokajali, budite pre svega razumni. Promena statusa, i to nabolje.

21.07 – 21.08. LAV

Pronicljivi ste više nego obično i skloni okultnom. Direktno ili indirektno, zadovoljićete ovu svoju sklonost. Ne oklevajte! Izbegavajte sukobe sa partnerom, ali i cigarete, jer su slaba tačka organizma – pluća.

22.08 – 22.09. DEVICA

I dalje ste u harmoničnim odnosima sa osobama suprotnog pola. Sve stavljate na pravo mesto, tako da neizvesnosti nema. Možda preterujete sa razumnim postupcima, pa bi bilo poželjnije da budete manje konvencionalni, a više opušteni. Moguć je javni nastup.

23.09 – 22.10. VAGA

Do te mere ste vredni da je to postalo zabrinjavajuće. Zbog nekoga u porodici ste s razlogom zabrinuti. Otvoreno porazgovarajte, jer je osećaj da se od vas nešto krije zaista zastrašujuć. Možda razlog za nepoverenje treba tražiti u tome što ste prilično otvoreni i ne umete da čuvate tajne. Povedite više računa o dokumentima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Razmišljate na kreativan način, dinamični ste, skloni raznim špekulacijama. Dan je u znaku ljubavi, ali nećete biti ravnodušni ni prema drugim stvarima, kao što su zabave i umetnički događaji. Ukoliko neko smatra da ste uobraženi, zapitajte se koliko u tome ima istine. Možda je u pravu?

23.11 – 20.12. STRELAC

Puno vremena provodite, zbog prirode posla, van kuće, tako da ste počeli da nedostajete porodici. Učinite nešto kako biste ublažili svoje odsustvo. Bar češće zovite telefonom ukućane. Problem dana je nerviranje koje stvara napetost. Neko iz familije pokušaće da vas dodatno izbaci iz takta. Ne dajte se!

21.12 – 19.01. JARAC

Istraživački duh stupa na scenu, tako da činite sve kako biste zadovoljili ovu potrebu. Ono čega se treba čuvati jeste duvan, koji vam već duže vreme stvara zdravstvene tegobe. Ukoliko ste nepušač, ne znači da nećete imati problema sa plućima.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Praktična strana karaktera stupa na scenu. Cenite ljude i situacije od kojih možete imati koristi. Takvi ste Vi, samo što se ponekad pretvarate. To, naravno, činite nesvesno, pa okolina greši kad vas doživljava kao nepraktičnu i nesebičnu osobu. Sve ste samo ne to, ali u umerenim količinama.

19.02 – 20.03. RIBE

Radoznali ste, nemirni i nervozni. Vidite da prijatelji menjaju ponašanje prema vama, a ne znate zašto? Morate se zapitati koliko spletkarite i brljate. Možda se baš zato osećate odbačeno. Pravilno iskoristite energiju!

OSTAVI KOMENTAR