Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak 10. april 2012. godine

Tvoje zvezde za utorak 10. april 2012. godine

SHARE

28. rođendan danas proslavlja glumica i pevačica Mandy Moore.

21.03 – 20.04. OVAN

Događaji vam idu naruku. Stanje apatije je za vama, pa krećete sa novim aktivnostima. One zahtevaju brzinu i odlučnost. Na emotivnom planu, stvari se dovode u red. Još nije sve idealno, ali barem znate na čemu ste. Strelci i Vodolije najbolje vas razumeju. Približite im se.

21.04 – 20.05. BIK

Trebalo bi da se pozabavite partnerom, jer to zahtevaju svi događaji. Izbegavajte svađe i preterivanja kad ga zbog nečeg okrivljujete. Još uvek vam nedostaje optimizam, pa to neće biti baš lako. Strpite se nekoliko dana, pređite preko uvreda i onda vidite šta ćete. Vreme će pokazati ko je u pravu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Jedna vest će vas obradovati. Ceo dan će biti pod prijatnim utiskom. Uživate u druženju i razmeni životnih iskustava. Morate biti oprezni prilikom javnih nastupa, kako biste izbegli dodatna nerviranja. Vreme je kao stvoreno za to. Savetuje se bavljenje rekreacijom kombinovano sa šetnjom u prirodi. Prija vam i druženje.

21.06 – 20.07. RAK

Slobodno vreme provodite u dobrom raspoloženju, jer ste svesni sebe i svojih vrednosti. To vas drži, samo je pitanje dokle. Pokušavate da nađete zadovoljstvo u stvarima kojima ste okruženi. Filozofirate i planirate putovanje. Ukoliko vam je stalo do partnera, a on ne želi da se menja, odgovor je jednostavan. Promenite se vi, pa će i on biti drugačiji.

21.07 – 21.08. LAV

Pred vama je ozbiljan i naporan dan u kom polako, ali sigurno, obavljate planirane poslove. Istrajavate po cenu fizičkog i psihičkog iznurivanja. Nema ljubavi bez bola, ni uspeha bez truda. To pokazujete sopstvenim primerom. Pod uslovom da budete strpljivi, rezultati će biti očigledni. Za sada, oni se samo naziru.

22.08 – 22.09. DEVICA

Aktivan i uspešan kojim možete biti u potpunosti zadovoljni, ukoliko izuzmete nerviranja, koja su prateća pojava. Vodolija vas izluđuje svojim nemarnim stavovima. Iako vidite da na kraju postiže čak i više od vas, ne možete da ostanete ravnodušni na njene postupke. Posvetite se porodici.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko iskrsnu emotivni problemi, ne isterujte pravdu, već nastojte da budete diplomatični i smireni. Biće teško, jer je nervoza prateća pojava, ali na nju snagom volje možete uticati. Umesto što analizirate partnerove greške, krenite sa radom. Pokažite na sopstvenom primeru koliko vredite.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Okrenite se umetnosti i svetu mašte. Možda ćete tamo naći sebe. Stvarnost ne obećava mnogo, ali je realna. Ukoliko odložite emocije i okrenete se poslu i razumu, imaćete uspešan dan. Biće vremena i za ljubav! Slobodne trenutke posvetite knjizi ili filmu, odnosno pasivnom odmoru.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve misli usmeravate na daljine, putovanja, ljude i događaje koji su negde daleko. Najbliže i njihove problema ne samo da ne primećujete već vas i ne interesuju. Ukoliko prihvatite jednu ponudu, nećete se pokajati. Ona će vam omogućiti dodatan izvor prihoda i više slobodnog vremena. Pošto od poslova koji su dobro plaćeni ne bežite, varijanta je više nego povoljna. Novac ćete uložiti u putovanje.

21.12 – 19.01. JARAC

Osećate potrebu da budete sami, da radite stvari koje vam prijaju. Ukoliko okolnosti dozvole, priuštićete sebi taj luksuz. Ne samo da ćete se oporaviti od osoba koje vas opterećuju svojim problemima, već ćete napuniti baterije i biti kao novi. Već sutra će sve izgledati lepše i imati perspektivu.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ako slobodno vreme provedete u simpatičnom društvu, ništa vam neće nedostajati. U protivnom, samoća vas ubija i utiče na to da problemi rastu. Psiha čini čuda. Ona vam može pomoći da izađete iz krize, ili suprotno, da u nju duboko zaronite. U društvu ste zdravi, veseli, a ni novac vam nije neophodan.

19.02 – 20.03. RIBE

Nekoga zavodite i s nekim flertujete. Snimite situaciju i kod simpatije, Blizanca najverovatnije, i očekujte realno. Dosta ste se zanosili u ljubavi, pa ste valjda nešto i naučili. Zdravstveni problem je prevaziđen.

OSTAVI KOMENTAR