Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 1. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 1. oktobar 2013. godine

SHARE

The Hangover 3 Premieres in LA

Svoj 44. rođendan danas slavi glumac Zach Galifianakis.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego što progovorite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte s kim se družite. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa prijateljima. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred drugima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom do koje vam je stalo.  Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Delujete kao osoba koja svoje ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR