Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 8.jun 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 8.jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 34. rođendan proslavlja reper Kanye West

21.03 – 20.04. OVAN

Da li razmišljate o tome da veze sa suprotnim polom gradite isključivo na fizičkoj privlačnosti, dok u odnosima sa drugima imate naglašenu potrebu za dominacijom. Zbog čega mislite da ste uvek u pravu? Zbog čega stvarate lažnu predstavu o sebi kad ste ranjiviji od onih sa kojima ulazite u veze?

21.04 – 20.05. BIK

Zahvaljujući izrazitoj mentalnoj aktivnosti, utičete na okolinu. Problem dana se može javiti ukoliko se sa partnerom budete konfrontirali u mišljenjima. Poželjno je da ono što vam on kaže na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Tolerantnost pre svega! Savetuje se saradnja sa prijateljima, i to ona u kojoj ćete imati malo prostora za razgovor. Možda bi bioskop ili neka druga kulturna manifestacija pomogli da se opustite.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Nastojite da budete u centru svih zbivanja. Da možda malčice ne preterujete? Iskoristite talenat za propagandu i obilje besedničkog dara na adekvatan način. Ne traćite ga uzalud tračareći i trošeći energiju na osobe koje to ne zaslužuju. Možete biti izneverena strana. U izgledu je veći finansijski dobitak. Okrenite se prijatnim stvarima i relaksaciji.

21.06 – 20.07. RAK

Prožeti idealizmom, vi žudite za mudrošću i znanjem. Naći ćete više načina da te porive utolite. Ne idite iz jedne krajnosti u drugu, jer tolike oscilacije u razmišljanjima mogu biti štetne. Druženje sa Strelcima vam pomaže da drugim očima posmatrate život i novonastalu situaciju. Neka vas posavetuju.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi razmišljaju o promeni prebivališta. Budući da trenutno niste sposobni da donosite ispravne odluke, pokušajte da odložite sve što dovodi do zakasnelih posledica. Organi govora i sluha mogu uticati na kompletno raspoloženje. Planove zasad ne realizujte. Pričekajte povoljniji momenat. Izvucite pouku iz trenutnog stanja, jer ćete samo tako moći da prevaziđete krizu. Smirite živce i čuvajte ih za stare dane.

22.08 – 22.09. DEVICA

Jedan korak napred, dva nazad i tako non-stop. Pošto imate strpljenja, uspećete da ostvarite sve ciljeve, mada uz muku. Uvek teško dolazite do rezultata, zbog čega je i vaš uspeh slađi. Manje cenimo one stvari koje postižemo sa lakoćom. Izluđuje vas indolentnost saradnika. Za depresiju nemate vremena, jer je posao na prvom mestu.

23.09 – 22.10. VAGA

Nude vam se dve varijante, a na vama je za koju ćete se opredeliti. Jedna je razumna, bez emocija, sa jasno postavljenim ciljevima. Druga je ona lošija, puna emotivnih zabluda i nerviranja. Pošto su neki prijatelji počeli da vas opterećuju agresivnim nastupima, poželjno je eliminisati ih, bar na kratko. Ne dozvolite bilo kome da utiče na vaš život.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mašta može da učini svašta. Planovi nemaju puno veze sa stvarnošću, špekulacije takođe, pa se savetuje oprez. Posebno obratite pažnju na svoju sklonost da bez napora ostvarujete ciljeve. Nadate se da ćete jedan problem eliminisati. Pošto to žarko želite, već ste na pola puta da ga rešite. Više šetajte.

23.11 – 20.12. STRELAC

U odličnoj ste formi. Divno se osećate, zadovoljni ste, a razlog je individualan. Sve zavisi od afiniteta. Neke Strelce očekuje poslovna ekspanzija, neki su u novoj zanimljivoj vezi, neki započinju biznis. Pošto je dan pun prijatnih uzbuđenja i iznenađenja, prepustite mu se na sebi svojstven način. Blaga nervoza je normalno stanje, budući da ste pod konstantnim stresom, bilo poslovnim bilo porodičnim.

21.12 – 19.01. JARAC

Poslovi ne mogu da čekaju. Ukoliko ste nešto propustili, danas ćete to sa lakoćom nadoknaditi. Zbog nekoga i nečega strahujete. Pošto ste opečeni lošim iskustvima, ne želite da vam se slične neprijatnosti ponove. I neće. Aktivirajte maštu. Bavljenje kreativnim radom i pravilno korišćenje energije donosi konkretne rezultate.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neko će vam svojim savetima i podrškom pomoći da prevaziđete krizu. Bićete zadovoljni uspostavljanjem poslovnih kontakata, ali i razmenom misli sa okolinom. Devica će vas iznenaditi smelim predlogom, a Blizanac opteretiti nezadovoljstvom. Vi budite taj ko finansijski pomaže, Vagi na primer.

19.02 – 20.03. RIBE

Okupirani ste porodičnim problemima. Želite da na što bolji način rešite stambeni problem. Neke Ribe će imati sreće u tome i uspeti da iz minimuma izvuku više nego što se da pretpostaviti. Ipak, prihvatite ponudu, jer ako se budete cenkali, izgubićete i ono što imate. Okolnosti su dobre, a od vašeg ličnog zalaganja zavisi koliko ćete ih iskoristiti.

OSTAVI KOMENTAR