Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 9. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 9. oktobar 2013. godine

SHARE

Sharon Osbourne Visits BBC Radio Two Studios

Svoj 61. rođendan danas slavi rijaliti zvezda, Sharon Osbourne.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko imate zdravstvenih problema, znajte da ste nešto u načinu života poremetili. O čemu god da se radi, razmislite o tome kako da izlečite uzroke. Posledica će samim tim biti manje. Upravo glavna slabost Ovnova – isterivanje neke svoje pravde – dovodi do tog stanja. Budite oprezni, jer se zbog nepažnje možete povrediti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Smisao za lepo je naglašen, pa zahteva konkretnu primenu. Bavljenje umetnošću, uređenje prostora i masa drugih stvari – utiče na to da se dobro osećate. Opasnost dana su materijalna ulaganja i izdaci. Stoga se savetuje štednja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je sklonost ka prehladama, virusnim infekcijama i drugim zdravstvenim problemima naglašena – pojačajte dozu vitamina. Na materijalnom planu su evidentni promašaji izazvani nesmotrenošću. Nikako da prestanete da očekujete od nekog ko vas je više puta izneverio.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pošto ste radili na pojačanju samopouzdanja i uvideli greške, rešavate da okrenete list. Morate da funkcionišete sa osobama koje vam nisu po volji. Učite se da u životu ima i stvari koje treba “odraditi”. Zatvaranje u četiri zida i izbegavanje suočavanja sa problemima nije pravo rešenje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Vaša glavna preokupacija je ljubav. Ukoliko niste u stanju zaljubljenosti, osećate prazninu. Stalni partner samo pokušava da dopre do vašeg srca. Toliko vas je puta izneverio i povredio, da će teško uspeti. Nadate se nečem novom i uzbudljivijem. Svi horoskopski znaci dolaze u obzir.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Na momenat ste izgubili podlogu na kojoj stojite. Ni to nije loše, jer i racionalnost može da dosadi. Greške izazvane ovim potezom zaista su moguće, ali ko radi, taj i greši. Izbegavajte zagušljive prostorije zbog sklonosti ka virusnim infekcijama. Od Ovnova i Riba ne očekujte podršku.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto vezu iz objektivnih razloga ne možete da ostvarite kako želite, ostaje vam da mašate. Ni to nije loše. Treba biti oprezan kada je u pitanju ishrana. I novčane izdatke poželjno je staviti pod strogu kontrolu. Uskoro ćete se bolje osećati, ali tek kad nešto u sebi promenite. Za početak – frizuru.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako zdravstvena situacija nije idealna, na nju se ne obazirete. Hvatate se u koštac sa najtežim problemima, kao da imate sto života. Emotivna situacija je nesređena, a ljubomora glavni uzrok toga. Ukoliko posesivno želite da zadržite partnera samo za sebe, nećete uspeti. To će ga oterati.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Okruženi ste osobama koje vam ni po čemu ne odgovaraju. Pošto niste toliko mudri da iz okolnosti izvučete korist, osećate se bolesno. U svakom čoveku ima nečeg lepog i možete ponešto da naučite. Tako shvatite današnje događaje. Zabrinutost za starijeg člana porodice još uvek traje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko imate partnerskih problema, ne insistirajte na istini. Poželjno je povući se i sačekati da se strasti stišaju. Upornim isterivanjem pravde ništa ne postižete, osim što se nervirate. Sa Strelcima – oprezno, jer su u stanju kada mogu da vas iznenade, i to neprijatno. Zar nije dosta iznenađenja?

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Druženje sa Rakom pomaže. On pozitivno deluje i uspeva da vas svojim smehom i šalom razoruža. Možda zbog toga nesvesno birate njegovo društvo? Niste svesni šarma dotične osobe, ali vas događaji teraju da sve više mislite na to. Kome polazi za rukom da vas tako slatko nasmeje?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U svom ste elementu. Maštate o stvarima koje su vam teško dostupne. Vodite računa da ne preterate. Preduzmite konkretan potez vezan za osnovne preokupacije. Veza u kojoj ste zahteva otvoren razgovor. Možda vi izbegavate da stvari nazovete pravim imenom?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR