Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 9. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 9. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođena je Maite Perroni, članica grupe RBD.

21.03 – 20.04. OVAN

Lep period se nastavlja. Posebno vas raduje bogat emotivni život. Ali što je mnogo, mnogo je čak i za jednog vatrenog Ovna. Zapitajte se da li možda preterujete sa izlivima nežnosti i otvorenosti prema voljenoj osobi. Već sutra joj zbog toga možete pasti u nemilosti. Razum ili osećajnost? Najbolje je naći zlatnu sredinu.

21.04 – 20.05. BIK

Idealan dan za sve što ima veze sa partnerstvom i udruživanjem. Uspehu se nadajte i u sferi trgovine. Ukoliko primetite da su u sredini u kojoj se krećete odnosi poremećeni, potrudite se da ne budete baš vi osoba koja će ih ispravljati. Bez obzira na uspeh, treba biti realan u proceni, spreman i ispravno se ponašati.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bavljenje raznim poslovima i sportom pomaže vam da se fantastično osećate. I dalje ste u fazi emotivnog zadovoljstva, ali i prevelikih očekivanja. Koliko ste vi spremni da se žrtvujete? Okupirani ste isključivo sobom i sopstvenim prohtevima. Dan je loš za praktične stvari i finansijska ulaganja, ali je dobar za umetnost i poslove koji uključuju maštu.

21.06 – 20.07. RAK

Razum je na prvom mestu. Praktično razmišljate, vredno radite, korektno se ponašate. Posao zahteva sistematičnost, pa ćete ga sa lakoćom obaviti. Za odlično raspoloženje i zdrave rezone zahvalite partneru i prijateljima; oni vas zdušno podržavaju i pomažu vam da u nečemu istrajete. Planirate kraći put.

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi Lavovi biće povezani sa javnim životom. Iako postižete uspeh, trema i unutrašnja napetost neminovna su cena postignutog. Ukoliko se jave emotivni problemi i sukobi, nađite povoljniji trenutak za raščišćavanja. Zadovoljstvo nađite u radu ili se bavite sportom.

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve je u znaku uspešne poslovne saradnje i divnih kontakata. Imate podršku Blizanca, koji jedino u vašem društvu nije “nezgodan”. Sa nekim se dopisujete i planirate buduće događaje. Pošto još uvek imate nerešenih problema, sačekajte koji dan pre nego što donesete konačnu odluku.

23.09 – 22.10. VAGA

Ulažete napor kako biste postigli željeni cilj. Izbegavajte uzbuđenja i nasilje sa strane. Problem dana je lenost, koja vam donekle otežava realizaciju važnog zadatka. Savetuje se da do sredine aprila ne ulažete novac, ne započinjete poslove, već da ih završavate. Emotivna raščišćavanja takođe odložite. Mogući su i lakši zdravstveni problemi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pojačana energija je kombinovana sa preosetljivim reakcijama, pa ćete lako biti u situaciji da zaplačete. Savetuje se da ne gubite glavu i ne paničite, već da razumno sagledate svoje pozicije. Opasnost od povreda takođe postoji, ali ćete ih razumnim i staloženim ponašanjem uspešno eliminisati.

23.11 – 20.12. STRELAC

Mogući su problemi u komunikaciji sa saradnicima izazvani vašom nervozom i preosetljivošću. Ukoliko ne volite da zbijate šale na svoj račun, nemojte to činiti ni drugima. Ponudiće vam se prilika za putovanje, bilo da se radi o poslu ili odmoru, a zna se da je to ono što najviše volite.

21.12 – 19.01. JARAC

Preosetljivi ste, tako da postoji opasnost od grešaka. Pošto sve držite u sebi, možete ugroziti zdravlje. Ne obazirite se na okolinu. Ona nije vredna vaše pažnje, već se okrenite onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Samo tako ćete prevazići krizu dana. Emocije varaju gotovo uvek, a razum nikada.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Neka vas ne začude neobične ljubavne afere. Preosetljivi ste na udare sa strane, a prilično nesposobni da uvidite svoj stepen odgovornosti. Ne okrivljujte druge za vlastite neuspehe. Razmislite o tome koliko ste sami odgovorni za njih. Najlakše je prebaciti odgovornost na druge, ali time ništa ne postižete. Nečega se teška srca odričete.

19.02 – 20.03. RIBE

Izabrali ste pravi momenat da se aktivirate. Nikad nije kasno, ali vi po pravilu donosite prave odluke u pogrešno vreme. I pored svega, bićete zadovoljni. Naredni period je odličan za sređivanje ljubavnog života u smislu bekstva od propale veze ili mirenja sa partnerovim manama.

OSTAVI KOMENTAR