Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 9. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 9. januar 2013. godine

SHARE

null

24. rođendan danas proslavlja sjajna kanadska glumica Nina Dobrev.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Da li ste nervozni zbog vremenskih prilika, ili zbog nečeg drugog? Uznemiravajući događaji u porodici kombinovani s napetošću – utiču na to da ste loše volje. Strpljenje vam trenutno manjka. Posvetite više vremena partneru i prijateljima i šetajte.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Budite oprezni ne samo u saobraćaju već i u drugim vidovima komunikacije. Iako su neke teškoće za vama, još se niste oporavili. Posebno čuvajte zdravlje, jer vam problem sa žlezdama i hormonima može dodatno pokvariti raspoloženje. Samo tako ćete izbeći opasnost koja vreba iz prikrajka.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Novi događaji u vezi sa inostranstvom ili odlaskom na put. Ukoliko budete u situaciji da drugima pomažete, učinićete veliko delo. Pošto postoji opasnost u vezi sa vidom ili cirkulacijom, čuvajte se i povedite više računa o sebi. Budite manje aktivni, bar danas.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nova ljubav je na pomolu. Iako se lepo osećate, ne preterujte sa uživanjima, jer možete imati zakasnelih teškoća. Problemi sa lučenjem adrenalina i nadbubrežnom žlezdom mogu vas uplašiti. Samo razumnim ponašanjem možete izbeći opasnost.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Potrudite se da se ne svađate sa partnerom, iako za to imate razloga. Situacija je alarmantna, raskid veze na vidiku, ali ukoliko budete oprezni i odluke ostavite za sutra, izbeći ćete neugodnosti. Mogući su problemi vezani za bubrege. Da li se radi o prehladi ili pesku – morate proveriti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mogući su zdravstveni problemi prolaznog tipa. Ne budite po običaju hipohondrični, već mirno prihvatite ovo stanje, kao i savet da nije poželjno počinjati novu terapiju.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je lep i kreativan dan. Ukoliko vas mlađi ukućani iznerviraju, pokušajte da na to ne obraćate pažnju. Ginekološke smetnje samo su prolaznog karaktera, a finansijske nešto trajnije.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neraspoloženje je prolazno, ali neprijatno. Pokušajte da ga kroz rad ublažite. Postoji šansa da dobijete poziv za putovanje. Razlog za dobro raspoloženje postoji, ali ga trenutno ne vidite, jer ste ophrvani egzistencijalnim problemima. Razlog – vremenski uslovi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Nalazite se u fazi preobražaja. Najvažnije stvari u životu dešavaju nam se kad se najmanje nadamo. Kad prođe vreme, shvatićete značaj ovoga dana. Zdravstveni problemi zahtevaju lekarsku intervenciju, ali ipak ne žurite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nezadovoljstvo svim i svačim, a ponajpre samim sobom. Iako mislite da je partner glavni krivac za vaše muke, grešite. Ukoliko mislite da se rešite problema tako što ćete ga napustiti, ponovo grešite. Morate shvatiti ozbiljnost situacije i uvideti vlastitu odgovornost.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Lako se može aktivirati slaba tačka organizma i odvesti vas u bolest. Pošto slabih tačaka ima više, razumnim ponašanjem možete ublažiti problem. To je posebno teško za vas, jer posedujete neurotičnu potrebu za preterivanjima. Ne morate baš svaku svoju želju da ostvarite. Odmorite se na trenutak.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mnoge Ribe koje se nalaze u zamršenoj emotivnoj vezi danas će, htele to one ili ne, iz nje izaći. Žalosna je činjenica da će drugi uticati na to, a one se osećati, po ko zna koji put, odbačeno.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR