Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 8. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 8. avgust 2012. godine

SHARE

31. rođendan danas proslavlja jedan od najboljih tenisera svih vremena, Roger Federer.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Razloga za optimizam ima mnogo. Najvažniji se tiče ljubavi i nove veze. Ta nova ljubav obećava, mada ste pomalo nestrpljivi, posesivni i ljubomorni. Kad ste toliko dugo čekali da se pojavi princ iz bajke, strpite se još koji dan i obuzdajte strasti. Planirate kako da oplemenite životni prostor novim detaljima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pošto ste izgubili strpljenje da stalno drugima dokazujete da ste u pravu i pri tom se nervirate, rešavate da promenite taktiku i pustite ih da sami uvide svoje greške. Videćete da je sve jednostavno ako se ponašate saglasno ovom principu, a da se vi pri tom fantastično osećate. Planovi za putovanje su više nego mogući.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko budete u situaciji da zaradite veću sumu novca ili izmirite stara potraživanja, zahvalite podršci planeta, ali i ukućana. Samo se fokusirajte na željeni cilj i sve će biti u redu. Pošto sve što je dobro ima i lošu stranu, budite oprezni sa ishranom. Linija je u pitanju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Kako lepo izgledate! Fantastično se osećate, a ne znate zašto. Pa, zaljubljeni ste, zar ne primećujete? Opustite se i uživajte u čarima voljenog bića. Mnogo ljubavi, malo flerta i masa drugih prijatnih stvari učiniće trenutke pred vama zanimljivim. Savetuje se ipak i umerenost.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nalazite se u situaciji koja Vas totalno razoružava i čini da idete linijom manjeg otpora. Gde je nestao smisao za borbu? Zbog čega želite da od nečega što je na dohvat ruke odustanete? Mnogim Lavovima smeši se sreća u stvarima koje njihovom životu daju smisao; među njima je i ljubav. Morate da je krijete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Situacija zahteva da se spustite na zemlju. Na momenat ste izgubili praktičan smisao, pa od događaja očekujete više nego što je moguće. U sličnim prilikama, razočaranje ne gine. Okrenite se prijateljima koje ste zapostavili i od njih potražite savet. Možda ćete rešiti enigmu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pod uslovom da ste izašli na kraj sa tvrdoglavošću, imate šansu da opstanete i iz trenutnih okolnosti izvučete maksimum. Mnoge Vage, one umetničke duše, planiraju kako da njihova karijera ide uzlaznom linijom, dok se one druge bave porodičnim pitanjima. Da li ste iskoristili sve potencijale?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije prže se na Suncu i razmišljaju o novoj ljubavi, dok većina vredno radi i mašta o putovanju u daleke krajeve. Ostvarićete sve što ste zamislili. Nažalost, za sada nemate podršku prijatelja. Moraćete, kako to obično biva, da se oslonite na samog sebe. Uspeh je neminovan.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pravite se važni, a niste ni svesni toga koliko se oslanjate na partnera. On nadomešta masu vaših slabosti i čini da lagodno funkcionišete. Budite prema njemu nežniji, jer više ne može da podnese agresiju sa vaše strane. Manje pričajte o drugima, više o sebi. Okolina vas je “prozrela”.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Oko sebe stvarate harmoniju. Objedinjujete masu stvari, oslonac ste mnogima. Na to ste navikli, ali može da dosadi. Nije jednostavno naći se u situaciji kada svi od vas očekuju podršku, a vi ni od koga. Pošto sami projektujete takvo ponašanje okoline, menjajte neke stavove.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Najbitnije je da se zdravstvena situacija popravlja. Odlično se osećate. Planirate kako da svoj izgled učinite što lepšim. Nove sastojke unosite u ishranu, jer shvatate da lepota dolazi iznutra. Još ukoliko obratite pažnju na duhovni razvoj i pojačate intelektualnu komponentu ličnosti…

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ljubav, stvaralačka snaga, uspeh na berzi i još neke stvari – čine da se fantastično osećate. U potrazi za zadovoljstvima možete preterivati, ali ništa se opasno neće dogoditi. U interesantnom društvu provodite slobodne trenutke. Dok oni pričaju, vi planirate nove poduhvate. Pred velikim ste promenama.

OSTAVI KOMENTAR