Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 6. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 6. februar 2013. godine

SHARE

 photo FFN_ANG_GunsNRoses_Momsen_091410jpg_5733047_zpsbaf27e0b.jpg

51. rođendan danas proslavlja legendarni roker i vođa grupe Guns N’ Roses, Axl Rose.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iako strpljenje nije jača strana vašeg karaktera, sada stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako, ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac. Žene Ovnovi mogu imati problema na materijalnom planu. Njih očekuju neplanirani izdaci.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Razočaranja vas vrebaju sa više strana. Ako se radi o školi, to ćete podneti, ali ako je ljubav u pitanju, to je već teže. Većina Bikova dosta je idealizovala voljenu osobu. Iako se nalazite u emotivnoj zabludi, nije vreme za konačnu odluku. Strpite se i ne donosite odluke na prečac.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Blizanci pokušavaju da reše ljubavne probleme. Pošto je partner učinio svoj deo obaveza, sada je potez na vama. U ljubavnoj zajednici trenutno labavo funkcionišete. Otputujte na pusto ostrvo. Samo tako ćete rešiti emotivnu situaciju. Više šetajte.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okolina misli da nemate problema pošto ćutite i trpite. Niko ne shvata vaše dostojanstveno držanje u kriznim situacijama. Trenutno je suviše osvetljeno finansijsko stanje. Ono nikada nije bilo tako problematično. Gde god se okrenete, svi traže novac. Strpite se malo – biće i para, i to velikih.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Romantično raspoloženje i fantazije čine dan specifičnim. Čeznete za osobom koja je trenutno negde daleko. Savetuje se da pozitivne misli usmerite na one koji su sa vama svakodnevno. Oni bar ne traže nikakvu garanciju. Sa njima bar znate na čemu ste! Srećno!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Trenutno je u prvom planu problem nervne prirode. Za sve što se ne odvija po planu krivite druge, a pri tome niste svesni svog dela odgovornosti. Pokušajte da unesete bar malo svežine u porodičnu atmosferu; pomalo se umrtvila. Dosada je postala svakodnevna pojava.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imali ste vremena i za uživanja i za provod. Došlo je vreme da se smirite i uvučete u kuću. No, nastaju problemi s ljubavlju i prijateljima. Međuljudske odnose gradili ste sa sebi svojstvenim idealizmom, pa je razočaranje koje je usledilo posledica odsustva smisla za realnost. Razvedrite se.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Situacija je pod strogom kontrolom. Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju. Nalazite se u pomalo konfuznom, ali, na svu sreću, prolaznom stanju. Kad biste mogli da utičete na razvoj emotivnih odnosa kao na razvoj posla – gde bi vam bio kraj! Možda ne vidite pravu osobu.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto ste naporno radili trudeći se da okončate projekat koji ste prihvatili, vreme je za porodicu, tj. partnera i trenutke ljubavi. Nemojte se štedeti na emotivnom planu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Postoji nešto čega imate na pretek, a što vam danas može biti od velike pomoći – to je oprez. Razmišljajte s vremena na vreme o tome, kako biste bili srećniji. Budite tolerantniji u komunikaciji s prijateljima, jer ste u poslednje vreme prilično impulsivni.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto su nezaboravni ljubavni trenuci za vama, ostaju vam uspomene. Sećanja na lepe trenutke dan vam mogu učiniti posebnim. Pomalo ste setni. Mogući su problemi sa zdravljem. Zato budite oprezni kako biste ih izbegli.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Taman se priviknete na nešto, kad to mora da se menja. Nije vam lako. Niste sposobni da lako podnosite promene, ali situacija od vas upravo to zahteva. Očekuje vas poslovni uspeh, ali još uvek ne rešavate svoju emotivnu situaciju. Možda vam ova neizvesnost odgovara.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR