Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 4. maj 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 4. maj 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je španski fudbalski reprezentativac Cesc Fàbregas.

21.03 – 20.04. OVAN

Lepo je živeti u svetu imaginacija i na pravi način ih iskoristiti. Bavljenje umetnošću je jedan od proverenih načina, pa stoga krenite u umetničke poduhvate. Bićete srećni i uspešni. U protivnom, ukoliko očekujete da partner ispuni vaša očekivanja, razočarenje je neminovno. Promena zanimanja će vam dobro doći.

21.04 – 20.05. BIK

Nedostaje vam inicijativa, tako da dan provodite pasivno, u stalnom iščekivanju. Uzrok takvog ponašanja leži u malaksalosti i slabom imunitetu, pa to stanje treba shvatiti na pravi način i shodno njemu se ponašati. Ne očekujte da se dese čuda, već pokušajte da budete zadovoljni onim što imate.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Napokon razumno i realno sagledavate pozicije. Polazi vam za rukom da budete krajnje objektivni prema sebi, te uviđate gde ste grešili. Na emotivnom planu moguće su nesuglasice, i to zbog vaše sebičnosti. Ukoliko uzimate, morate naučiti i da dajete. To je staro pravilo.

21.06 – 20.07. RAK

Prema svima i svemu ste distancirani. Da li zbog toga što ste uravnoteženi ili zbog nečeg drugog – tek uspostavljate unutrašnju harmoniju. One stvari koje su vas do juče dovodile do ludila trenutno vas čine ravnodušnim. Shvatate da ste se uzalud nervirali. Bolje ikad nego nikad.

21.07 – 21.08. LAV

Nagli talas snage čini vas aktivnim. Pošto se kod vas slabost i jačina smenjuju, pokušajte da ustanovite u kojim intervalima do toga dolazi, kako biste se unapred pripremili i znali da se ponašate. Biti mudar je velika stvar, a oprez je jedan od puteva ka tome. Ukoliko imate srčanih smetnji, smanjite fizičke aktivnosti.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iako ste zaljubljeni, niste sasvim zadovoljni. Evidentna je sputanost u vezi, bilo da se radi o razlici u godinama ili ograničenjima druge vrste. Pošto na njih ne možete da utičete, prepustite se stihiji. Važno je da su emocije na prvom mestu, a one po pravilu greše. Vaš glavni adut – razum – ovoga puta je zatajio.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko se ne osećate najbolje, odgovor potražite u zvezdama. One ukazuju na probleme hormonalne prirode, koji vas čine neraspoloženim. Pošto na njih malo možete uticati, a na popravljanje rapoloženja i te kako možete, radite stvari koje će vam pomoći da prevaziđete ovo stanje, pod uslovom da možete.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Škorpije osećaju radost življenja, lako se prilagođavaju svakoj situaciji, sve im je po volji. Otkud sad to? Najverovatnije je da ste našli smirenje u sebi ili vam je partner pomogao da se dobro osećate. Kad je vama dobro, dobro je i okolini. U protivnom, postajete svađalica. Jedan Blizanac vas željno očekuje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Rešavate novčana pitanja, množite i delite, da biste na kraju shvatili da ste na pozitivnoj nuli. Ukoliko se nervirate, niste u pravu. Važno je da niste u minusu. Iako vam je unutrašnji život bogat, porivi materijalne prirode još su jači i teraju vas na akciju. U izgledu je primamljiva zarada, pa krenite u akciju.

21.12 – 19.01. JARAC

Sve je u stilu korak napred, korak nazad. Kad se saberete, imate osećaj kao da sve vreme tapkate u mestu. Šta da se radi kad planetarni aspekti većini pripadnika znaka vezuju ruke. Ima i onih manje osetljivih, a više mudrih, za koje ovo pravilo ne važi. Ukoliko se i vi potrudite, neće važiti ni za vas.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Vodolije se ne dosađuju, jer što je više buke oko njih, bolje se osećaju. U svom ste elementu, razmenjujete ideje i sa nekim pravite planove. Bitno je da ste uspostavili harmoniju sa osobom koju obožavate – samim sobom. E, kad bi to stanje duže potrajalo…

19.02 – 20.03. RIBE

Dan je odličan za bavljenje metafizičkim temama i pasivno uživanje u umetnosti, a loš za sve što se odnosi na grubu stvarnost. Zato se prepustite kontemplaciji i uživanju u muzici, čitanju ili posetite neku izložbu slika. Pratite svoje unutrašnje biće i shodno njemu se ponašajte.

OSTAVI KOMENTAR