Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 31. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 31. avgust 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 39. rođendan slavi komičar Chris Tucker.

21.03 – 20.04. OVAN

Priuštite sebi malo odmora i uživanja. Pozovite starog prijatelja iz inostranstva, jer taj kontakt može uroditi plodom. Ne preterujte u jelu i pići i više pažnje posvetite svom zdravlju.

21.04 – 20.05. BIK

Očekuje vas veliko spremanje u životu. Sa radošću ga prihvatate, mada se pribojavate. Normalno, jer je u ljudskoj prirodi prisutan strah od nepoznatog. Kad biste bili otvoreniji za inovacije, daleko biste dogurali, ne samo vi već i čitav ljudski rod. Ostaje bezrazložna zebnja pred nastupajućim događajima.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Prijaju vam sve lepe stvari, ljubav i umetnost posebno. Trudićete se da u tom stilu funkcionišete. Fantastično se osećate, pod uslovom da osluškujete svoje unutarnje potrebe i pokušate da ih realizujete. U protivnom, ako se budete žrtvovali isključivo za druge, nervoza i nezadovoljstvo ne ginu.

21.06 – 20.07. RAK

Poželjno je spustiti se na zemlju kada je posredi pravljenje planova. Ukoliko imate zdravstvenih problema, pripišite ih planetarnim uticajima. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena malaksalošću danas je izražena. Odmarajte se. Ostalo može da sačeka.

21.07 – 21.08. LAV

Pošto neumorno radite i maksimalno se iscrpljujete, moguća je nervoza kombinovana sa stanjem snažne emotivne napetosti. Zapitajte se da li ste možda precenili svoje ne baš sjajne mogućnosti? Ukoliko vam neko stane na žulj ili pokuša da vas ograniči u slobodi kretanja, teško njemu!

22.08 – 22.09. DEVICA

Dan je kao stvoren za uživanja. Možda ste zaboravili kako to izgleda, ali ćete se podsetiti. Ljubav, umetnički događaji i mnoštvo drugih ugodnosti trenutno je pred vama. Samo ukoliko nađete preokupaciju, možete da pokvarite prijatne trenutke, koji su inače postali sve ređi. Ne dozvolite to nikako!

23.09 – 22.10. VAGA

Valja se učiti strpljenju. Vreme brzo prolazi, pa će, dok trepnete, vašim mukama doći kraj. Razmišljanja o prodaji nekretnina zaista su suluda, odložite ih. Okrenite se sebi, zdravlju, izbegavajte velike skupove. Mogućnost da se prehladite postoji. Opšte stanje organizma nije idealno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

O nečemu intenzivno maštate. Pošto ne uživate u sadašnjem trenutku, grešite. Želite da se unapred obezbedite, ali vas više okolnosti u tome sprečavaju. Ne paničite, biće sve u redu. Posao koji je aktuelan trenutno vas iscrpljuje više nego što je to normalno. Spremite se za put.

23.11 – 20.12. STRELAC

Poslovi se odvijaju zadovoljavajućim tempom, ali želite da ih ubrzate. Kad bolje razmislite, nemate razloga da požurujete stvari. Ukoliko usporite tempo, bićete zadovoljniji i izbeći ćete izloženost rizicima. Smanjite aktivnosti, pojačajte oprez. Srećno ćete prebroditi krizu. Srčane smetnje.

21.12 – 19.01. JARAC

Iako situacija obećava, vi ste pesimista. Nepoverenje vas blokira i ograničava u razmišljanjima. To je tipična osobina ovog znaka. Ozbiljno gledate na život, idealno na ljubav, tako da od stalnog partnera želite da se na izvesno vreme distancirate. Ostvarićete poslovni uspeh. Da budete zadovoljni – malo teže.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ko o čemu, vi o ljubavi. Pametno. Treba sve šanse iskoristiti. Niko ne sumnja u to da ćete ostati uskraćeni za nešto, naprotiv. Prija vam osećanje da ste voljeni i da vas partner ne gnjavi čestim izlivima nežnosti. Imate odrešene ruke na svim poljima. To je ono pravo!

19.02 – 20.03. RIBE

Pošto ste se nervirali i iscrpljivali u radu – morate i da se odmorite. Samoća je prava stvar. Pomaže da sredite utiske i napravite planove za sledeće poteze. Jedino partner, pod uslovom da vam nije dosadio, može da vam pravi društvo. Ostali su suvišni. Pravi je momenat za relaksaciju.

OSTAVI KOMENTAR